100% lisää laatua 2.3.2017

Suomen Valmentajien profiilitapahtuma Seminaari vie vuonna 2017 Suomi 100 -juhlavuoden viestiä eteenpäin. Seminaarin teemana on laatu ja vaatimustaso valmennuksessa. Seminaaria on yhteistyössä järjestämässä Suomen Ammattivalmentajat SAVAL.

Suomi 100 -juhlavuoden innostamana Seminaari järjestetään Lahden MM-hiihtojen, juhlakisojen, yhteydessä 2.3.2017. Kisojen ’Tähtien torstai’ kuuluu seminaarin ohjelmaan. Ennen kilpailutapahtumien alkua hiihtoviestin mallin mukaan suomalaista valmennusta viedään eteenpäin neljän osuuden verran tavoitteena 100% lisää laatua valmennukseen tuleville vuosille.

Seminaari on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Avausosuus

Seminaaripäivän avaa urheiluvaikuttaja Susanna Rahkamo, joka on tutkinut suomalaisia moninkertaisia olympiavoittajia ja heidän menestykseensä vaikuttaneita tekijöitä.


Toinen osuus

Toisella osuudella päivää vie eteenpäin painivalmentaja Ahto Raska ja Petra Olli, jotka kertovat heidän matkastaan painin terävimmälle huipulle.


Kolmas osuus

Kolmannella osuudella saadaan vauhtia urheilun ulkopuolelta, kun fyysisesti vaativasta harjoittelusta seminaariin tulee näkemyksiä Bostonin Baletin taiteelliselta johtajalta Mikko Nissiseltä videoesityksen välityksellä ja paikan päälle on saatu huippukoreografi Jorma Elo, joka avaa muun muassa tanssijoiden roolittamista ja vaatimuksia erilaisissa rooleissa.


Ankkuriosuus

Seminaaripäivän vie maaliin Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö, joka vastaa muun muassa kysymyksiin siitä, millainen on kansainvälisen huippu-urheilun vaatimustason täyttävä valmennusprosessi ja millaisia arjen valintoja tarvitaan matkalla huipulle. Ankkurina on huippuvaiheen ohjelman johtaja Mika Lehtimäki.

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen
9.00 Seminaari alkaa, 2 osuutta
11.30 Tauko
11.45 Seminaari jatkuu, 2 osuutta
14.00 Ruokailu
Siirtyminen kisakatsomoon
15.00 Maastohiihto, naisten viesti 4 x 5 km
18.30 Mäkihyppy, miehet HS130

Seminaarin paikka: Koulutuskeskus Salpaus, Svinhufvudinkatu 6F, Lahti

Suomen Valmentajien seminaari on tarkoitettu eri lajien valmentajille. Paikkoja seminaariin on rajoitetusti. Etusijalla on Suomen Valmentajien ja Suomen Ammattivalmentajat SAVALin jäsenet.

Hinnat: 120 € Suomen Valmentajien ja SAVALin jäsenet, 150 € ei-jäsenet
Hinta sisältää ohjelmassa olevat tarjoilut sekä MM-kisalippu C2-katsomoon kuuluu hintaan.

Lisätiedot: Erik Piispa, puh. 045 6384772 tai erik.piispa@suomenvalmentajat.fi

Ilmoittumiset tästä