Ilmoittautumisohjeet ja peruutusehdot

Tämä ruutu avautuu sinulle ensimmäisenä, kun ilmoittaudut tapahtumiin.
Tällaisen ruudun oikeassa alareunassa on linkki "Unohtuiko salasana". Paina sitä ja Sporttirekisteri lähettää jäsennumeroasi vastaan salasanan, jolla saat jäsenhintaisen koulutuksen.
Jäsenenä saat kaikki koulutukset sekä myymämme koulutusmateriaalit edullisemmin!

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Peruutus on tehtävä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@suomenvalmentajat.fi viimeistään viikko ennen koulutusta, ellei tapahtumakohtaisesti muuta ilmoiteta. 

Alle viikko ennen koulutusta tulleista peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista ja ilmoittamatta saapumatta jättämisestä perimme koko koulutusmaksun.

Ellei tapahtumassa ole erikseen mainittu muista peruutusehdoista, noudatamme tässä mainittuja ehtoja.

Näihinkin tapahtumiin Suomen Valmentajien jäsenillä on osallistumisen etuoikeus.

LUE OHJEET HUOLELLA!

Suomen Valmentajat ry käyttää avointen koulutustensa ilmoittautumisten vastaanottamisessa sporttirekisterin tapahtumahallintajärjestelmää. Toimenpiteen tarkoitus on ilmoittautuneiden parempi palvelu sekä varmuus ilmoittautuneiden rekisteröitymisestä kuhunkin koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjeita ilmoittautuessasi
Tutustu ensin huolella peruutusehtoihimme. Olemme laatineet ne mahdollisimman joustaviksi ja esim. sairauden sattuessa hyvitämme osallistumismaksun sairaustodistusta vastaan. Ilmoittautuminen ei raukea siinä tapauksessa, että henkilö jättää osallistumismaksun maksamatta vaan peruutus on tehtävä joko soittamalla toimistolle toimistoaikaan tai lähettämällä sähköposti.

Oikeanpuoleisella palstalla näet millaiset ruudut sinulle avautuvat ilmoittautuessa. Ruudut ovat linkkejä suurennoksiin. Ilmoittautuessasi sinulta kysytään ensin Sportti ID -tunnusta, joka sinulla on joko entuudestaan, mutta mikäli sinulla ei ole sitä tiedossa, ota yhteyttä Suomen Valmentajien toimistoon, lähetämme sinulle tunnuksen. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautuessasi muodostaa uuden Sportti ID:n.

Kun sinulle avautuu kirjautumisruutu, jossa sinulta kysytään ensin käyttäjätunnusta, kirjaa käyttäjätunnuksen paikalle Sportti ID tunnuksesi. Sen alla sinulta kysytään salasanaa, jonka voit tilata painamalla avautuneen ruudun alareunassa olevaa painiketta "Unohtuiko salasana"? Lähetä pyyntö eteenpäin ja saat sähköpostiisi salasanan. Kirjaudu palveluun uudelleen ja kirjaamalla sen salasanan alempaan laatikkoon, ilmoittautumistietosi menevät suoraan rekisterissä oleviin tietoihisi. Tämä toiminto on suositeltavaa, jos olet jo jäsen, sillä silloin saat itsellesi oikean hinnan. 

HUOM!! Mikäli et saa sähköpostiisi salasanaa, syynä voi olla joko virheellinen sähköpostiosoite rekisterissä tai sen puuttuminen kokonaan. Tällaisessa tapauksessa ilmoita sähköpostiosoitteesi toimistolle ja ilmoittaudu myöhemmin uudelleen.

Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen, sinulle muodostuu Sportti ID ilmoittautumisesi  yhteydessä ja voit käyttää sitä tulevaisuudessa myös ilmoittautuessasi myöhemmin muihinkin koulutuksiin. Jos koulutus edellyttää jäsenyyttä, vain jäseneksi liittymällä saa osallistumisoikeuden. 

Mikäli koulutuksesi maksaja on joku organisaatio organisaation nimeä varten on ilmoittautumisessa oma kenttänsä. Sinun tulee toimittaa lasku itse maksajalle, järjestelmä ei sitä lähetä. Ilmoittautumisesi lopuksi voit ladata joko tallennettavaksi sähköiseen muotoon tai tulostettavaksi paperille pdf -tiedoston, jossa näkyy yhteenvetona ilmoittautumisesi. Järjestelmä lähettää laskun myös sähköpostiisi.