VoimanPolku

MIKÄ ON VOIMANPOLKU?

VoimanPolku on kehitetty tukemaan valmennustoimintaa sekä auttamaan oikeanlaisten tekniikoiden oppimisessa. Voimanpolun käytössä ohjenuorana toimii ajatus ”voimaharjoittelussa ei voi oikoa”.

VoimanPolku-sivuston tarkoitus on antaa käyttäjälle monipuolinen polku voimaan. Käyttäessäsi sivustoa valmennuksen tukena, on suositeltavaa aloittaa harjoituskokonaisuuksiin tutustuminen perustasolta ja edetä tankotekniikoiden ja yhdistelmäharjoitusten kautta kohti lajikohtaisia voimaharjoitteita. Harjoituskokonaisuudet on luotu soveltumaan koko urheilijan polun vaiheisiin ja jokaisesta harjoituskokonaisuudesta löydät suosituksen toteutustavasta sekä toistojen ja sarjojen annostelusta. Nostotekniikoiden opettamiseen löydät myös videot, joita voit hyödyntää omassa valmennuksessasi.

Tästä pääset VoimanPolku -virallisille sivuille.

Tutustu lisää VoimanPolkuun
VoimanPolku-mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteisiin: App Store ja Google Play

 

VoimanPolku-koulutus
Koulutus koostuu kahdesta kolmen tunnin osasta. Molemmat osat sisältävät tunnin teorialuennon ja kahden tunnin käytännön harjoituksen.

Kenelle
Koulutuksen osa 1:  Soveltuu erityisesti valmentajapolun alussa oleville valmentajille, jotka valmentavat lapsia ja nuoria.

Koulutuksen osa 2:  Soveltuu valmentajille, joilla on jo hieman kokemusta voimaharjoittelusta. Koulutuksen 2-osassa keskitytään nostotekniikkaan ja harjoitteiden yhdistelyyn

Seuraava koulutus:

VoimanPolku -koulutus osa 2, Helsinki

Koulutuksen ajankohta:  24.5. 2017 klo 18-21

Koulutuspaikka: Mäkelänrinteen lukio

Koulutuksen hinta: 45 € Suomen Valmentajien jäsenet ja 60 € ei jäsenet

Pääkouluttaja: Jenni Puputti

Ilmoittautumiset: viimeistään 19.5. mennessä tästä.

Lisätietoja koulutuksesta: erik.piispa@suomenvalmentajat.fi