Koulutukset ja tapahtumat

Susanna Haarala on päätoiminen taitoluisteluvalmentajana. "Työni kattaa koko seuratyökentän aina aloittelevien kilpaluistelijoiden valmennuksesta huippu-urheilutyöhön. Työnantajani on Tapparan taitoluistelijat.

Valmentajaklinikat ovat olleet hyviä lyhyitä täsmäkoulutuksia, joista olen ammentanut vaihtelua valmennustyöhöni. Olen pyrkinyt vuosittain osallistumaan näihin täydennyskoulutuksiin laajentaakseni omaa ammattitaitoani. Voin suositella näitä koulutuksia kaikkien lajien valmentajille."

Koulutusavustus

Suomen Valmentajat haluaa kannustaa jäseniään kouluttautumaan myös kansainvälisesti. Vuoden jäsenyyden jälkeen valmentaja voi hakea tukea kansainväliseen koulutukseen. Katso tarkemmat ohjeet jäsenhuoneesta!

Koulutusmateriaalit

Suomen Valmentajat ry julkaisee valmentajien käyttöön ja koulutuksensa tueksi sähköisiä koulutusmateriaaleja. 

 

Suomen Valmentajien koulutuskalenteri

Klikkaamalla lisätietoja pääset ilmoittautumissivulle.

Mentorikoulutus, Tampere29.9.-1.10.2017Ilmoittautumiset sähköpostitse erik.piispa(a)suomenvalmentajat.fi
Valmentajaklinikka, Helsinki21.10.2017 klo 9.30-16.00Ilmoittautuminen
Valmentajaklinikka, Tampere11.11.2017 klo 10.00-16.30Ilmoittautuminen

Suomen Valmentajien koulutustoiminta

Suomen Valmentajien koulutustoiminnan tavoitteena on vahvistaa valmentajien osaamista. Koulutuksen kehittäminen on osa valtakunnallista Valmentajakoulutuksen kehittämistyötä (VOK). Aktiivinen valtakunnallinen rooli sekä yhteistyö muiden valmentajien osaamista kehittävien tahojen kanssa auttavat tässä työssä.

Suomen Valmentajat kouluttaa aktiivisesti suomalaisia ja Suomessa toimivia valmentajia. Vuosittain yhdistys järjestää noin 50-60 koulutustapahtumaa, joista osa on avoimia koulutuksia ja osa esimerkiksi seurojen erikseen tilaamia.

Monipuolista koulutusta

Liiketaitoharjoittelu on Suomen Valmentajien vahvaa osaamisaluetta. Myös Valmentajaklinikat ja Valmentajaklinikka Specialit ovat muodostuneet käsitteiksi ja niiden huippukouluttajat keräävät valmentajat vuosittain oppimaan lisää valituista aihealueista. Kaikissa näissä koulutuksissa periaatteena on käytännön kautta oppiminen.

Keskimäärin puolentoista vuoden välein yhdistys on järjestänyt opetus- ja kulttuuriministeriön tukemana tasokkaita seminaareja, valmentajafoorumeita. Seminaarit rakennetaan interaktiivisiksi ja toiminnallisiksi, jotta valmentajat voivat vaihtaa ajatuksiaan ja mielipiteitään yli lajirajojen.

Vuosikalenteriin kuuluu lisäksi erilaisia teemakoulutuksia ajankohtaisista kysytyistä aiheista.

Tutustu koulutussisältöihin ja ilmoittaudu koulutuksiin!