Työkalut ja toimintamallit

Meidän urheilu vauhdittaa valmennuskulttuurin muutosta. Kulttuurin muuttaminen vaatii aina tekoja, sillä kulttuuri on vahvasti sidoksissa toimintatapoihin. Työkalut ja toimintamallit -sivustolle kasataan erilaisia ja eritasoisia työkaluja tai toimintamalleja, joiden avulla luodaan yhteisöön tai valmennukseen Meidän urheilua edistäviä toimintatapoja. Sivusto päivittyy kehitysprosessin mukana jatkuvasti. 

Mikäli sinulla on tiedossa tai olemassa hyvä työkalu tai toimintamalli, jonka avulla edistetään Meidän urheilua, voit olla siitä yhteydessä hankevastaava Henna Tanhuanpäähän, henna.tanhuanpaa@suomenvalmentajat.fi. 

Työkalu

Työkalu: Ihmislähtöisyyden tukeminen valmennustapahtumassa

Työkalun tarkoituksena on tukea ihmislähtöistä valmennusta ja auttaa valmentajia näkemään mitkä ihmislähtöisen valmennuksen osa-alueet hänen toiminnassaan toimivat ja mitä hän voi kehittää tulevaisuudessa. Työkalu sisältää seurantalomakkeen ja oppaan, jonka avulla valmentajakouluttaja, -tutor tai esimerkiksi seuran valmennuspäällikkö voi auttaa valmentajia toimimaan työssään ihmislähtöisesti. Työkalu tukee oman toiminnan kehittämistä vuorovaikutuksen, motivaation tukemisen ja oppimisen edistämisen osa-alueilla.

Lataa opas tästä
Lataa seurantalomake tästä.

Työkalu