Elokuun valmentaja: Antti Koskelainen

27.8.2015

Elokuun valmentaja on koripallon 16-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Antti Koskelainen. Hänen johdollaan Suomi pelaa vuonna 2016 alle 17-vuotiaiden MM-kisoissa ensimmäisenä suomalaisena juniorikoripallomaajoukkueena kautta historian.

Antti Koskelainen on 38-vuotias kasvatustieteiden maisteri. Hän on koripallon nuorten olympiavalmentaja, joka toimii 16-vuotiaiden koripallomaajoukkueen lisäksi HBA Märskyn päävalmentajana.

MM-kisapaikan tuonut EM-turnaus oli päävalmentaja Koskelaiselle ikimuistoinen kokemus.

- Teimme hyvin asioita ja uskoimme, että olemme parempi joukkue. Tekemällä töitä yhdessä 40 minuuttia tiesimme, että pystymme kasvattamaan eron, päävalmentaja Antti Koskelainen kommentoi Koripalloliiton sivuilla historiallista ratkaisupeliä Serbiaa vastaan A-divisioonan EM-kisoissa Liettuan Kaunasissa elokuun alkupuolella.

- Totta kai tästä ollaan menneinä vuosina puhuttu, että olisiko MM-kisoissa pelaaminen mahdollista ja nyt se on. Hienoa, että sain kokea tämän näiden ihmisten kanssa. Haluan onnitella näiden pelaajien seuravalmentajia, Koskelainen kiitti liiton maajoukkueuutisissa.