Henkilöjäsen

Suomen Valmentajiin ovat tervetulleita kaikki urheiluvalmentajat ja muut urheiluvalmenuksen parissa toimivat henkilöt lajista ja tasosta riippumatta.

Liittyessäsi Suomen Valmentajien henkilöjäseneksi voit liittyä myös Suomen Valmentajien kanssa yhteistyössä toimivaan valmentajayhteisöön. Kuulumalla valmentajyhteisöön olet oikeutettu Valmentajayhteisön henkilöjäsen -jäsenyysluokkaan. Myös opiskelijoille ja senioreille on omat jäsenluokkansa.

Jäsenluokat: 

Henkilöjäsen 59 € - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö.

Valmentajayhteisön henkilöjäsen 39 € + valmentajayhteisön maksu  - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö, joka kuuluu sellaiseen valmentajayhteisöön, jolla Suomen Valmentajilla on valmentajayhteisösopimus. Valmentajayhteisöt määrittelevät itse oman jäsenhintansa, joka lisätään Suomen Valmentajien jäsenhintaan.

Opiskelijajäsen 29 € + mahdollinen valmentajayhteisön maksu - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö, joka käy lajiliiton tai muun urheilujärjestön valmentajakoulutusta, opiskelee liikunta-alalla tutkintoon johtavassa ammatillisessa tai korkea-asteen koulutuksessa tai on päätoiminen opiskelija muulla alalla. Opiskelijajäsenyys koskee vain liittymisvuotta ja jäsenyys jatkuu sen jälkeen muussa soveltuvassa jäsenyysluokassa. 

Seniorijäsen 29 € + mahdollinen valmentajayhteisön maksu - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva toimintavuonna 70 vuotta täyttävä tai sitä vanhempi henkilö. 

Jäseneksi haetaan jäsenhakemuksella lukuun ottamatta kunniapuheenjohtajia ja kunniajäseniä, jotka kutsutaan kyseiseen jäsenluokkaan. Jäsenet hyväksyy Suomen Valmentajien hallitus.

Suomen Valmentajien jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja sen toimielinten tekemiä päätöksiä sekä suorittamaan vuosittaiset jäsenmaksut. Jäsenmaksujen suuruus vaihtelee jäsenluokan mukaan. Kunniapuheenjohtajilta ja kunniajäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi TÄSTÄ

Henkilöjäsenen edut

Valmentaja-lehti (5 numeroa)

Jäsenenä saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän urheiluvalmennuksen erikosilehden, joka tarjoaa valmentajille ajankohtaista tietoa valmennuksesta ja kertoo tarinoita valmentajista. Aihealueet vaihtelevat eri lajien huippu-urheiluvalmennuksesta lasten ja nuorten valmennukseen.

e-Valmentaja

e-Valmentaja on Suomen Valmentajien sähköinen uutiskirje ja se ilmestyy 12-15 kertaa vuodessa. Sen sisältöjä ovat ajankohtaiset artikkelit, seminaariraportit, uutiset, tulevien tapahtumien esittelyt sekä tärkeät jäsenille tiedotettavat asiat.

Jäsenhintaiset koulutukset

Suomen Valmentajat järjestää aktiivisesti valmentajien ja ohjaajien täydennyskoulutusta. Jäsenä saat alennusta osallistumismaksuista.

Mahdollisuus henkilökohtaiseen koulutustukeen

Koulutustukea kansainväliseen kouluttautumiseen voi hakea henkilö, joka on ollut vähintään vuoden Suomen Valmentajat ry:n jäsenenä ja on hoitanut jäsenvelvoitteensa.

VK-Kustannuksen normaalihintaiset kirjat aina -20% alennuksella

VK-Kustannus julkaisee urheiluvalmennukseen, liikuntaan, ravintoon ja kuntoutukseen keskittyviä oppi- ja ammattikirjoja. 

Sopimuspohja valmentajan ja seuran välille

Jäsenhuoneesta löydät tärkeää tietoa siitä, mitä tulee ottaa huomioon tehdessäsi sopimusta esim. urheiluseuran valmennustehtävistä sekä muuta hyödyllistä infoa työelämästä urheiluvalmennuksen parissa. Saat käyttöösi myös työsopimuspohjan valmentajan ja seuran välille.

Coach Collection -asujen käyttöoikeus ja pääsy verkkokauppaan

Suomen Valmentajien jäsenen on mahdollisuus tuoda valmentajuuttaan esiin käyttämällä Coach Collection -tuotteita. Logotuotteiden käyttöoikeus on vain jäsenillä.

Majoitusalennus

Vähintään 15 % alennus majoituksista omilla vapaa-ajan matkoilla sovituilla urheiluopistoilla (Eerikkilän, Lapin, Kisakallion, Kuortaneen, Pajulahden, Suomen urheiluopiston, Tanhuvaaran, Varalan ja Vuokatin urheiluopistot)

Polttoainealennus ym. ST1- ja Shell -asemilta

Suomen Valmentajien jäsenkortilla jäsen saa alennusta muun muassa ST-1 ja Shell -asemilta polttoaineesta.