Henkilöjäsen

Liittyy yksityishenkilönä yhdistyksen jäseneksi. Suomen Valmentajiin ovat tervetulleita kaikki valmentajat lajista ja tasosta riippumatta.

Valmentaja voi samalla jäsenyydellä kuulua myös Suomen Valmentajien kanssa yhteistyössä olevaan laji/valmentajayhteisöön. Noin 30 lajin valmentajakerhot tai -yhdistykset ovat mukana toiminnassamme lajiyhteisönä ja lisäksi urheiluakatemiavalmentajat, vammaisurheiluvalmentajat ja fysiikkavalmentajat ovat järjestäytyneet yhdistyksemme yhteyteen. Huomioitavaa on, että joillakin laji/valmentajayhteisöillä on omia kriteerejä jäsenyydelle, omia jäsenetuja ja maksu voi poiketa Suomen Valmentajien jäsenyyden vuosimaksusta.

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Tervetuloa mukaan!

Suomen Valmentajien henkilöjäsenyys on 59 € vuodessa.

Jäsenetuihin oikeuttavat koodit löytyvät kaksi kertaa vuodessa jäsenkirjeistä ja pysyvästi jäsenhuoneesta.

Liity jäseneksi TÄSTÄ

Henkilöjäsenen edut

Valmentaja-lehti (5 numeroa)

Jäsenenä saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän urheiluvalmennuksen erikosilehden, joka tarjoaa valmentajille ajankohtaista tietoa valmennuksesta ja kertoo tarinoita valmentajista. Aihealueet vaihtelevat eri lajien huippu-urheiluvalmennuksesta lasten ja nuorten valmennukseen.

e-Valmentaja

e-Valmentaja on Suomen Valmentajien sähköinen uutiskirje ja se ilmestyy 12-15 kertaa vuodessa. Sen sisältöjä ovat ajankohtaiset artikkelit, seminaariraportit, uutiset, tulevien tapahtumien esittelyt sekä tärkeät jäsenille tiedotettavat asiat.

Jäsenhintaiset koulutukset

Suomen Valmentajat järjestää aktiivisesti valmentajien ja ohjaajien täydennyskoulutusta. Jäsenä saat alennusta osallistumismaksuista.

Mahdollisuus henkilökohtaiseen koulutustukeen

Koulutustukea kansainväliseen kouluttautumiseen voi hakea henkilö, joka on ollut vähintään vuoden Suomen Valmentajat ry:n jäsenenä ja on hoitanut jäsenvelvoitteensa.

VK-Kustannuksen normaalihintaiset kirjat aina -20% alennuksella

VK-Kustannus julkaisee urheiluvalmennukseen, liikuntaan, ravintoon ja kuntoutukseen keskittyviä oppi- ja ammattikirjoja. 

Sopimuspohja valmentajan ja seuran välille

Jäsenhuoneesta löydät tärkeää tietoa siitä, mitä tulee ottaa huomioon tehdessäsi sopimusta esim. urheiluseuran valmennustehtävistä sekä muuta hyödyllistä infoa työelämästä urheiluvalmennuksen parissa. Saat käyttöösi myös työsopimuspohjan valmentajan ja seuran välille.

Coach Collection -asujen käyttöoikeus ja pääsy verkkokauppaan

Suomen Valmentajien jäsenen on mahdollisuus tuoda valmentajuuttaan esiin käyttämällä Coach Collection -tuotteita. Logotuotteiden käyttöoikeus on vain jäsenillä.

Vähintään 15 % alennus majoituksista omilla vapaa-ajan matkoilla sovituilla urheiluopistoilla (Eerikkilän, Lapin, Kisakallion, Kuortaneen, Pajulahden, Suomen urheiluopiston, Tanhuvaaran, Varalan ja Vuokatin urheiluopistot)

Polttoainealennus ym. ST1- ja Shell -asemilta

Suomen Valmentajien jäsenkortilla jäsen saa alennusta muun muassa ST-1 ja Shell -asemilta polttoaineesta.