Jäsenyys

Suomen Valmentajien jäseneksi voi liittyä jokainen urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö tai yhteisö.

Suomen Valmentajat on perustettu lisäämään valmentajien yhteisöllisyyttä ja sitä työtä yhdistys tekee edelleenkin. Yhteisöllisyyttä lisätään järjestämällä valmentajille mahdollisuuksia kohdata toisiaan ja jakaa kokemuksiaan vertaistensa kanssa.

Henkilöjäsen liittyy yksityishenkilönä yhdistyksen jäseneksi. Suomen Valmentajiin ovat tervetulleita kaikki valmentajat lajista ja tasosta riippumatta. Valmentaja voi samalla jäsenyydellä kuulua myös Suomen Valmentajien kanssa yhteistyössä olevaan laji/valmentajayhteisöön.

Yhteisöjäseniksi voi liittyä tahot, jotka haluavat huolehtia toiminnassaan olevista valmentajista. Tällaisia ovat esimerkiksi seurat, muut urheilujärjestöt, urheiluakatemiat tai valmennuskeskukset.

Jäsenyyden kautta niin henkilöjäsenet kuin yhteisöjäsenetkin pysyvät ajan tasalla siitä, mistä urheiluvalmennuksessa juuri tässä hetkessä puhutaan. Valmentajayhdistykseen ja yhteisöihin kuulumisen lisäksi jäsenyydet tuovat tukun jäsenetuja.

Jäsenyydet, jäsenedut ja Suomen Valmentajien toiminnassa mukana olevat laji/valmentajayhteisöt on esitelty tarkemmin omilla alasivuillaan.

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Tervetuloa mukaan!