Jäsenyys

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Jäseneksi voi liittyä jokainen urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö tai yhteisö. Tervetuloa mukaan!

Miksi liittyä jäseneksi?

Koska haluat pysyä ajan tasalla siitä, mistä urheiluvalmennuksessa juuri tässä hetkessä puhutaan.

Jäsenenä saat säännöllisesti kattavaa, ajankohtaista ja monipuolista tietoa valmennuksesta Valmentaja-lehden ja e-Valmentajan kautta.

Koska haluat kehittää valmennusosaamistasi.

Jäsenenä pääset edullisesti monenlaisiin jatko- ja täydennyskoulutuksiin ja saat alennusta valmennuskirjallisuudesta.

Koska haluat kuulua yhteisöön.

Kuulumalla Suomen Valmentajiin olet mukana yhteisössä, jossa pääset kohtaamaan eri lajien valmentajia ja jakamaan kokemuksiasi, tietoasi sekä osaamistasi vertaistesi kanssa.

 

Henkilöjäsen

Liittyy yksityishenkilönä yhdistyksen jäseneksi. Suomen Valmentajiin ovat tervetulleita kaikki valmentajat lajista ja tasosta riippumatta. Valmentaja voi samalla jäsenyydellä kuulua myös Suomen Valmentajien kanssa yhteistyössä olevaan valmentajayhteisöön. Katso lisätietoa henkilöjäsenyydestä ja tutustu jäsenetuihin.

Organisaatiojäsen

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä urheiluvalmennuksen parissa toimivat organisaatiot. Tällaisia ovat esimerkiksi seurat, muut urheilujärjestöt, urheiluakatemiat tai valmennuskeskukset.

Jäsenyyden kautta niin henkilöjäsenet kuin organisaatiojäsenetkin pysyvät ajan tasalla siitä, mistä urheiluvalmennuksessa juuri tässä hetkessä puhutaan. Valmentajayhdistykseen ja yhteisöihin kuulumisen lisäksi jäsenyydet tuovat tukun jäsenetuja. Tutustu organisaatiojäsenen jäsenetuihin täällä.

Jäsenyydet, jäsenedut ja Suomen Valmentajien toiminnassa mukana olevat valmentajayhteisöt on esitelty tarkemmin omilla alasivuillaan.

Liity jäseneksi TÄSTÄ