Jäseneksi liittymislomake

Täyttämällä huolellisesti pyydetyt kohdat varmistat, että jäsenviestintä tavoittaa sinut. Lomakkeen käsittely tapahtuu pääsääntöisesti viikon sisällä sen täyttämisestä.

Suomen Valmentajien henkilöjäsenyys on 59 euroa vuoden 2022 loppuun saakka.

Yhteisöjäsenyys on 89 euroa vuodessa.

Liittymislomake on tarkoitettu sekä henkilöjäseneksi että yhteisöjäseksi liittymiseen. Jäsenyys valitaan valitsemalla jäsenlaji. Suomen Ammattivalmentajat SAVALin jäsenet valitsevat jäsenlajiksi SAVAL-jäsenyyden.

Suomen Valmentajien jäsenenä henkilöjäsen ja SAVAL-jäsen voivat olla jäseniä myös haluamassaan laji/valmentajayhteisössä. Joillakin yhteisöillä on kuitenkin omat kriteerinsä, jotka jäsenen tulee täyttää - vaikket täytä oman laji/valmentayhteisösi kriteereitä voit silti olla Suomen Valmentajien jäsen.

Liittymällä henkilöjäseneksi saat Suomen Valmentajien jäsenedut. Poikkeavat jäsenedut ovat ainoastaan SUL Valmentajaydistyksen jäsenillä. 

Usealla laji/valmentajayhteisöllä on myös merkittäviä jäsenetuja, jotka saat Suomen Valmentajien jäsenetujen lisäksi liittyessäsi myös laji/valmentajayhteisöön.

Yhteisöjäsenet ovat kaikki vain Suomen Valmentajien jäseniä, mutta jos yhteisöjäsen maksaa valmentajilleen henkilöjäsenyyden, nämä voivat olla haluamansa laji/valmentajayhteisön jäseniä. Täyttäessä yhteisöjäseneksi liittymistä, luethan tarkkaan kenttien alla olevat selitteet.

Tietosuojaseloste

Registration Form Completion Instructions in English