Jäseneksi liittymislomake

Täyttämällä huolellisesti pyydetyt kohdat varmistat, että jäsenviestintä tavoittaa sinut. Lomakkeen käsittely tapahtuu pääsääntöisesti viikon sisällä sen täyttämisestä.

Jäsenhinta kalenterivuodessa on 59 euroa.

Liittymislomake on tarkoitettu sekä henkilöjäseneksi että yhteisöjäseksi liittymiseen. Jäsenyys valitaan valitsemalla jäsenlaji. Suomen Ammattivalmentajat SAVALin jäsenet valitsevat jäsenlajiksi SAVAL-jäsenyyden. Täyttäessä yhteisöjäseneksi liittymistä, luethan tarkkaan kenttien alla olevat selitteet.

Suomen Valmentajien jäsenenä henkilöjäsen ja SAVAL-jäsen voivat olla jäseniä myös haluamassaan laji/valmentajayhteisössä. Joillakin yhteisöillä on kuitenkin omat kriteerinsä, jotka jäsenen tulee täyttää - vaikket täytä oman laji/valmentayhteisösi kriteereitä voit silti olla Suomen Valmentajien jäsen. Yhteisöjäsenet ovat kaikki Suomen Valmentajien jäseniä, mutta jos yhteisöjäsen maksaa valmentajilleen henkilöjäsenyyden, nämä voivat olla haluamansa laji/valmentajayhteisön jäseniä.

Liittymällä jäseneksi saat Suomen Valmentajien jäsenedut. Poikkeavat jäsenedut ovat ainoastaan SUL Valmentajaydistyksen jäsenillä.

Usealla laji/valmentajayhteisöllä on myös merkittäviä jäsenetuja, jotka saat Suomen Valmentajien jäsenetujen lisäksi liittyessäsi myös laji/valmentajayhteisöön.

Tietosuojaseloste