Jäseneksi liittymislomake

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Tervetuloa mukaan!

Jäsenluokat: 

Henkilöjäsen 59 € - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö.

Valmentajayhteisön henkilöjäsen 39 € + valmentajayhteisön maksu - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö, joka on jäsenenä ja hoitanut jäsenvelvoitteensa lajikohtaiseen tai lajirajat ylittävään valmentajayhteisöön, jonka kanssa yhdistyksellä on voimassa oleva valmentajayhteisösopimus.

Opiskelijajäsen 29 € + mahdollinen valmentajayhteisön maksu - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö, joka käy lajiliiton tai muun urheilujärjestön valmentajakoulutusta, opiskelee liikunta-alalla tutkintoon johtavassa ammatillisessa tai korkea-asteen koulutuksessa tai on päätoiminen opiskelija muulla alalla. Opiskelijajäsenyys koskee vain liittymisvuotta ja jäsenyys jatkuu sen jälkeen muussa soveltuvassa jäsenyysluokassa. 

Seniorijäsen 29 € + mahdollinen valmentajayhteisön maksu - Urheiluvalmennuksen parissa toimiva toimintavuonna 70 vuotta täyttävä tai sitä vanhempi henkilö. 

Organisaatiojäsen 89 € - Valmennuksen parissa toimiva organisaatio, esim. seura, urheilujärjestö, urheiluakatemia tai valmennuskeskus. Lue lisää organisaatiojäsenyydestä täältä!

Tämä liittymislomake on tarkoitettu henkilölle, joka liittyy Suomen Valmentajien jäseneksi. Lomakkeen käsittely tapahtuu pääsääntöisesti viikon sisällä sen täyttämisestä. Organisaatiot liittyvät oman ilmoittautumislomakkeensa kautta

Suomen Valmentajien lisäksi voit liittyä lomakkeen kautta haluamiisi valmnetajayhteisöihin, joilla on sopimus Suomen Valmentajien kanssa. Huomioithan, että joillakin valmentajayhteisöillä on omat valintakriteerinsä, jotka jäsenen tulee täyttää - vaikket täytä vielä oman valmentayhteisösi kriteerejä voit silti liittyä Suomen Valmentajien jäseneksi.

Liittymällä henkilöjäseneksi saat Suomen Valmentajien jäsenedut. Usealla valmentajayhteisöllä on myös merkittäviä jäsenetuja, jotka saat Suomen Valmentajien jäsenetujen lisäksi liittyessäsi myös valmentajayhteisöön.

Tietosuojaseloste