Hallitus

Jorma Kemppainen

Puheenjohtaja

Jorma Kemppainen valittiin hallituksen puheenjohtajaksi vuoden 2017 alusta lähtien neljän jäsenyysvuoden jälkeen. Siviilityössään hän on valmennuksen asiantuntijana Suomen Urheiluliitossa ja valmennuspäällikkönä Espoon Tapioissa ja niissä rooleissaan jatkuvasti tekemisissä valmentajien ja urheilijoiden kanssa.

jorma.kemppainen(a)sul.fi

Pulmu Puonti

Varapuheenjohtaja

Pulmu Puonti on pitkäaikaisin hallituksen jäsen. Vuodesta 2004 asiantuntemustaan hallitustyöskentelyyn antanut voimisteluvalmennuksen ja valmennusosaamisen taitaja on valittu vuodesta 2017 lähtien varapuheenjohtajaksi. Päivätyössään hän toimii valmentajakoulutuksen asiantuntijana Kisakallion urheiluopistossa ja vapaa-ajallaan on mukana seuratoiminnassa sekä voimistelussa että jääkiekossa.

pulmu.puonti(a)kisakallio.fi

Pekka Rindell

Jäsen

Pekka Rindell on Pirkanmaan ja tarkemmin Varalan valmennuskeskuksen vahvistus Suomen Valmentajille. Jo vuodesta 2009 lähtien hallituksessa toiminut konkari on Varalassa valmennuksen kehittäjänä.

pekka.rindell(a)varala.fi

Kirsi Hämäläinen 

Jäsen

Kirsi Hämäläinen on sekä kotimaassa että kansainvälisesti tunnustettu valmennusosaamisen asiantuntija. Hallitusvuosia Suomen Valmentajissa ”Kipille” on kertynyt vuodesta 2013 saakka. Valmennusosaamisen kehittäminen oli hänen työsarkaansa Olympiakomiteassa vuosina 2012-2021, jonka jälkeen hän palasi aiemman työnantajansa tehtäviin Haaga-Heliaan.

kirsi.hamalainen(a)olympiakomitea.fi

Juha Dahlström

Jäsen

Juha Dahlströmin päivätyö löytyy nuorten urheilijoiden keskuudesta. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa huippu-urheilukoordinaattorina toimiva ”Dallu” liittyi hallitukseen uutena kasvona kaudelle 2017-2018. Hän on ollut aktiivinen myös koripallovalmentajien joukossa aina Koripallovalmentajat ry:n perustamisesta eli vuodesta 1992 lähtien.

juha.dahlstrom(a)edu.hel.fi

Anu Nieminen

Jäsen

Anu Nieminen aloitti hallituksessa vuonna 2017. Vuonna 2012 Lontoon olympialaisiin urheilu-uransa päättänyt, ja yhteensä neljät olympialaiset kokenut sulkapalloilija, suuntaa nyt vahvasti osaamistaan valmennukseen. Oppia siihen hänellä on muun muassa Tanskasta. Suomeen palattuaan hän on ollut vahvasti viemässä suomalaispelaajia huipulle ja toiminut mm. Sulkapalloliitossa päävalmentajana.

anuweckstroem(a)hotmail.com

Toni Kallio

Jäsen

Vuoden 2021 alusta hallitukseen tulleella Toni Kalliolla on pitkä tausta käsipallovalmentajana, mm. maajoukkueissa ja seuravalmennuksessa. Koulutusta hän on saanut Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa ja hänellä on oman lajinsa Euroopan liiton korkein valmentajatutkinto sekä ylimmän tason valmennukseen vaadittava Pro License. Nykyisin hän työskentelee myös valmennusohjelmistojen parissa. Kallio on Suomen Käsipallovalmentajat - Finlands handbollstränare ry:n puheenjohtaja.

toni.kallio(a)gmail.com

Siiri Turunen

Jäsen

Taitoluisteluvalmentaja Siiri Turunen tuli mukaan hallitustyöskentelyyn vuoden 2022 alussa. Sitä ennen hän toimi  jo aktiivisesti vuonna 2020 perustetussa Nuorten valmentajien tiimissä. Turun yliopistossa sosiaalitieteitä opiskeleva Turunen tuo hallitukseen muun muassa nuorten valmentajien sekä oto- ja opiskelevien valmentajien ääntä.

siirianniina.turunen(a)gmail.com