Jorma Kemppainen

Puheenjohtaja

Jorma Kemppainen valittiin hallituksen puheenjohtajaksi vuoden 2017 alusta lähtien neljän jäsenyysvuoden jälkeen. Siviilityössään hän on valmennusjohtajana Suomen Urheiluliitossa ja siinä roolissaan jatkuvasti tekemisissä valmentajien ja urheilijoiden kanssa.

jorma.kemppainen(a)sul.fi

Pulmu Puonti

Varapuheenjohtaja

Pulmu Puonti on pitkäaikaisin hallituksen jäsen. Vuodesta 2004 asiantuntemustaan hallitustyöskentelyyn antanut voimisteluvalmennuksen ja valmennusosaamisen taitaja valittiin vuodelle 2017 varapuheenjohtajaksi. Päivätyössään hän toimii valmentajakoulutuksen asiantuntijana Kisakallion urheiluopistossa ja vapaa-ajallaan on mukana seuratoiminnassa sekä voimistelussa että jääkiekossa.

pulmu.puonti(a)kisakallio.fi

Pekka Rindell

Jäsen

Pekka Rindell on Pirkanmaan ja tarkemmin Varalan valmennuskeskuksen vahvistus Suomen Valmentajille. Jo vuodesta 2009 lähtien hallituksessa toiminut konkari on Varalassa valmennuksen kehittäjänä.

pekka.rindell(a)varala.fi

Kirsi Hämäläinen

Jäsen

Kirsi Hämäläinen on sekä kotimaassa että kansainvälisesti tunnustettu valmennusosaamisen asiantuntija. Hallitusvuosia Suomen Valmentajissa ”Kipille” on kertynyt vuodesta 2013 saakka. Valmennusosaamisen kehittäminen on hänen työsarkaansa Olympiakomitean Osaamisohjelmassa.

kirsi.hamalainen(a)olympiakomitea.fi

Juha Dahlström

Jäsen

Juha Dahlströmin päivätyö löytyy nuorten urheilijoiden keskuudesta. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa huippu-urheilukoordinaattorina toimiva ”Dallu” liittyi hallitukseen uutena kasvona kaudelle 2017-2018. Hän on ollut aktiivinen myös koripallovalmentajien joukossa aina Koripallovalmentajat ry:n perustamisesta eli vuodesta 1992 lähtien.

juha.dahlstrom(a)edu.hel.fi

Anu Nieminen

Jäsen

Anu Nieminen aloitti hallituksessa vuonna 2017. Vuonna 2012 Lontoon olympialaisiin urheilu-uransa päättänyt, ja yhteensä neljät olympialaiset kokenut sulkapalloilija, suuntaa nyt vahvasti osaamistaan valmennukseen. Oppia siihen hänellä on muun muassa Tanskasta. Vuoden 2018 alusta lähtien hän on toiminut Sulkapalloliitossa päävalmentajana.

anuweckstroem(a)hotmail.com

Johanna Ylinen

Jäsen

Kaksinkertainen judon olympiaedustaja Johanna Ylinen aloitti Suomen Valmentajien hallituksessa vuoden 2018 alussa. Siviilityössään Päijät-Hämeen urheiluakatemian toiminnanjohtajana hän on tiiviisti kiinni valmennuksessa ja sen kehittämisessä. Vapaa-ajallaan Johanna toimii myös judovalmennuksen parissa ja on judovalmentajakerhon aktiivijäsen.

johanna.ylinen(a)phura.fi

Toni Kallio

Jäsen

Toni Kalliolla on pitkä tausta valmentajana, hän on mm. ollut useita vuosia käsipallomaajoukkueiden valmentajana. Lisäksi kokemusta löytyy seuravalmennuksesta. Koulutusta hän on saanut Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa ja hänellä on oman lajinsa Euroopan liiton korkein valmentajatutkinto sekä ylimmän tason valmennukseen vaadittava Pro License. Kallio on Suomen Käsipallovalmentajat - Finlands handbollstränare ry:n puheenjohtaja.