Hankkeet

Suomen Valmentajat on mukana aktiivisesti erilaisissa valmennusta koskevissa hankkeissa, jotka palvelevat yhdistyksen ydintehtäviä.

Tämän sivun alla on esitelty vain laajat hankekokonaisuudet. Näiden lisäksi yhdistys on asiantuntija- ja viestintärooleissa mukana useissa muissakin hankkeissa.

Vuoden 2020 alussa aloitettiin myös Valmentaa kuin nainen kamppailulajeissa -hanke. Kamppailulajien hanke on kaksivuotinen ja siinä hyödynnetään vuosina 2013-2019 palloilulajien Valmentaa kuin nainen -hankkeessa kerättyä osaamista.

Vuoden 2020 alusta uutena hankkeena alkoi kolmivuotinen Erasmus+ -rajoitteinen hanke nimeltä Fair Coaching: Respect for Coaches. Suomen Valmentajat on partnerina Italian lentopalloliigan johtamassa hankkeessa, joka keskittyy urheilun eettisiin asioihin.

Vuonna 2019 järjestettiin Ulkomaalaistaustaisten Urheilijasta valmentajaksi -koulutus, johon saatiin rahoitusta opetushallitukselta. Pilottikoulutus toteutui onnistuneesti ja hanke päättyy kesäkuussa 2020.