Kehittyvä koutsi -työpajat

Suomen Valmentajat tarjoaa valmentajille Kehittyvä koutsi -työpajoja osaamisen kehittämisen tueksi kolmiosaisen sarjan muodossa.

Kehittyvä koutsi -työpajasarja on suunnattu liikunta- ja urheiluorganisaatioille, pääosin seuroille ja heidän valmentajilleen kehittymisen tueksi. Kokonaisuus sopii myös osaksi lajiliittojen tai aluejärjestöjen koulutuksia. Sarja sisältää kolme kokonaisuutta, joista yhden Suomen Valmentajien organisaatiojäsen saa ilmaiseksi. Ilmaisen työpajan ja sarjan järjestyksen tilaaja saa päättää itse.  

Tilaisuudet ovat työpajamaisia ja keskustelevia tilaisuuksia, joiden avulla valmentaja oppii reflektoimaan omaa osaamistaan ja samalla kehittymään kohti omia tavoitteitaan seuraavissa osa-alueissa: 
- Työpaja 1: Ihmislähtöinen valmentaminen 
- Työpaja 2: Kehittyvä valmennuskulttuuri
- Työpaja 3: Kehittyvä urheilija-valmentajasuhde

Kehittyvä koutsi -ktyöpajasarjan teemat nousevat Meidän urheilu -kehitysprosessin määrittelyvaiheen osa-alueista. Työpajan kesto on noin 2 tuntia. Organisaatio voi tilata yhden, kaksi tai sarjana kaikki kolme työpajaa. Työpajat järjestetään tilaajan toiveesta joko arki-iltana tai viikonloppuna. Tilaajan velvollisuutena on järjestää tilat työpajaa varten. 

Yhden työpajan hinta organisaatiojäsenelle 279€ + kouluttajan matkakulut
Yhden työpajan hinta ei-organisaatiojäsenelle 389€ + kouluttajan matkakulut

Työpajasarja organisaatiojäsenelle 500€ + kouluttajan matkakulut
Työpajasarja ei-organisaatiojäsenelle 990€ + kouluttajan matkakulut

Lisätiedot:

Eero Simojoki, valmentajakoulutuksen asiantuntija
puhelin: +358 40 837 0371
sähköposti: eero.simojoki(a)suomenvalmentajat.fi