Organisaatiojäsen

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä urheiluvalmennuksen parissa toimivat organisaatiot, kuten seurat, muut urheilujärjestöt, urheiluakatemiat tai valmennuskeskukset.

Organisaatiojäsenille Suomen Valmentajat tarjoaa mahdollisuuksia verkottumiseen ja toimintaympäristön kehittämiseen, sopimustietoa seuran ja valmentajan välisiin sopimuksiin, jäsenhintaisia täydennyskoulutuksia palvelemaan seuran omia tavoitteita, viimeisimmän valmennustietouden sekä mahdollisuuden osallistua Suomen Valmentajien toiminnan kehittämiseen.

Suomen Valmentajien organisaatiojäsenen vuosimaksu on 89€.

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Tervetuloa mukaan!

Organisaatiojäseneksi liittymistomake

Organisaatiojäsenen edut

Valmentaja-lehti (5 numeroa)

Jäsenenä saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän urheiluvalmennuksen erikosilehden, joka tarjoaa valmentajille ajankohtaista tietoa valmennuksesta ja kertoo tarinoita valmentajista. Aihealueet vaihtelevat eri lajien huippu-urheiluvalmennuksesta lasten ja nuorten valmennukseen.

e-Valmentaja (12-15 numeroa)

e-Valmentaja on Suomen Valmentajien sähköinen uutiskirje ja se ilmestyy 12-15 kertaa vuodessa. Sen sisältöjä ovat ajankohtaiset artikkelit, seminaariraportit, uutiset, tulevien tapahtumien esittelyt sekä tärkeät jäsenille tiedotettavat asiat.

Kehittyvä koutsi -työpaja kerran maksutta (edellyttää vähintään 10 osallistujaa)

Suomen Valmentajat tarjoaa organisaatiöjäsenille Kehittyvä koutsi -työpajoja osaamisen kehittämisen tueksi koulutussarjan muodossa. Sarja sisältää kolme kokonaisuutta, joista yhden Suomen Valmentajien organisaatiojäsen saa ilmaiseksi. Ilmaisen työpajan ja koulutussarjan järjestyksen tilaaja saa päättää itse. Koulutukset ovat työpajamaisia ja keskustelevia tilaisuuksia, joiden avulla valmentaja oppii reflektoimaan omaa osaamistaan ja samalla kehittymään kohti omia tavoitteitaan.

Mahdollisuus koulutustukeen kouluttaessa valmentajia (kv. koulutukset)

Koulutustukea voidaan myöntää Suomen Valmentajien organisaatiojäsenelle, jonka jäsenyys on kestänyt vähintään vuoden ja jäsenvelvoitteet on hoidettu. Henkilön, joka osallistuu ko. koulutustapahtumaan organisaatiojäsenen edustajana, tulee olla liittynyt Suomen Valmentajien henkilöjäseneksi ja maksanut jäsenmaksunsa ko. tapahtuman alkuun mennessä.

Jäsenhintaiset koulutukset

Tilauskoulutukset huomattavasti edullisempaan hintaan ja avoimiin koulutuksiin 10% alennus organisaatiojäsenen maksamasta osallistujasta. Seuraa koulutustarjontaa nettisivujen tapahtumista, Valmentaja-lehden sivuilla sekä e-Valmentajassa.

Lisää koulutuksista...

Sopimuspohja seuran ja valmentajan välille

Jäsenhuoneesta löytyy tärkeää tietoa siitä, mitä tulee ottaa huomioon sopimusta esim. urheiluseuran valmennustehtävistä tehtäessä sekä muuta hyödyllistä infoa työelämästä urheiluvalmennuksen parissa. Yhteisöjäsen saa käyttöönsä myös työsopimuspohjan valmentajan ja seuran välille.

VK-Kustannuksen normaalihintaiset kirjat aina 20% alennuksella

VK-Kustannus julkaisee urheiluvalmennukseen, liikuntaan, ravintoon ja kuntoutukseen keskittyviä oppi- ja ammattikirjoja. 

Polttoainealennus ym. St1- ja Shell -asemilta

Suomen Valmentajien jäsenkortilla yhteisöjäsen saa alennusta muun muassa St1- ja Shell -asemilta polttoaineesta.