Organisaatiojäsen

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä urheiluvalmennuksen parissa toimivat organisaatiot. Tällaisia ovat esimerkiksi seurat, muut urheilujärjestöt, urheiluakatemiat tai valmennuskeskukset.

Suomen Valmentajien organisaatiojäsenen maksu on 89 € vuodessa.

Jäsenetuihin oikeuttavat koodit löytyvät kaksi kertaa vuodessa jäsenkirjeistä ja pysyvästi jäsenhuoneesta.

Suomen Valmentajat on kotipesä jo noin 4000 jäsenelle. Tervetuloa mukaan!

Organisaatiojäseneksi liittymistomake

Yhteisöjäsenen edut

Valmentaja-lehti (5 numeroa)

Jäsenenä saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän urheiluvalmennuksen erikosilehden, joka tarjoaa valmentajille ajankohtaista tietoa valmennuksesta ja kertoo tarinoita valmentajista. Aihealueet vaihtelevat eri lajien huippu-urheiluvalmennuksesta lasten ja nuorten valmennukseen.

e-Valmentaja (12-15 numeroa)

e-Valmentaja on Suomen Valmentajien sähköinen uutiskirje ja se ilmestyy 12-15 kertaa vuodessa. Sen sisältöjä ovat ajankohtaiset artikkelit, seminaariraportit, uutiset, tulevien tapahtumien esittelyt sekä tärkeät jäsenille tiedotettavat asiat.

Kehittyvä koutsi -työpaja kerran maksutta (edellyttää vähintään 10 osallistujaa)

Suomen Valmentajat tarjoaa yhteisöjäsenille Kehittyvä koutsi -työpajan osaamisen kehittämisen tueksi. Työpajassa valmentajat pääsevät tekemään omat oppimis- ja kehittymissuunnitelmansa (HOPS & HEKS). 

Mahdollisuus koulutustukeen kouluttaessa valmentajia (kv. koulutukset)

Koulutustukea voidaan myöntää Suomen Valmentajien organisaatiojäsenelle, jonka jäsenyys on kestänyt vähintään vuoden ja jäsenvelvoitteet on hoidettu. Henkilön, joka osallistuu ko. koulutustapahtumaan organisaatiojäsenen edustajana, tulee olla liittynyt Suomen Valmentajien henkilöjäseneksi ja maksanut jäsenmaksunsa ko. tapahtuman alkuun mennessä.

Jäsenhintaiset koulutukset; avoimiin koulutuksiin joka kuudes veloituksetta ja tilauskoulutukset huomattavasti edullisempaan hintaan

Lisää koulutuksista...

Sopimuspohja seuran ja valmentajan välille

Jäsenhuoneesta löytyy tärkeää tietoa siitä, mitä tulee ottaa huomioon sopimusta esim. urheiluseuran valmennustehtävistä tehtäessä sekä muuta hyödyllistä infoa työelämästä urheiluvalmennuksen parissa. Yhteisöjäsen saa käyttöönsä myös työsopimuspohjan valmentajan ja seuran välille.

VK-kustannuksen normaalihintaiset kirjat aina -20% alennuksella

VK-Kustannus julkaisee urheiluvalmennukseen, liikuntaan, ravintoon ja kuntoutukseen keskittyviä oppi- ja ammattikirjoja. 

Polttoainealennus ym. ST1- ja Shell -asemilta

Suomen Valmentajien jäsenkortilla yhteisöjäsen saa alennusta muun muassa ST-1 ja Shell -asemilta polttoaineesta.