Nuorten valmentajien tiimi

Vuonna 2020 Suomen Valmentajien toiminnassa aloitti nuorten valmentajien ryhmä, joka nimesi itsensä Nuorten valmentajien tiimiksi. Tiimin tarkoituksena on auttaa Suomen Valmentajia kehittämään toimintaansa palvelemaan paremmin myös nuorten valmentajien tarpeita, tuoda esiin nuorten ääntä päätöksenteossa, tavoittaa nuoria valmentajia ja saada heitä mukaan toimintaan.

Tule mukaan Suomen Valmentajien toimintaan

Voit olla aloitteleva valmentaja, joka tekee valmennusta esimerkiksi opiskelun tai muun työn ohella, tai haaveissasi voi olla urapolku ammattivalmentajaksi. Valmennustaustasta tai -kokemuksesta riippumatta olet lämpimästi tervetullut nuorena valmentajana mukaan Suomen Valmentajien toimintaan. Suomen Valmentajat kaipaavat lisää nuoria valmentajia eri lajeista yhteisöömme.

Nuorten tiimistä valiokunnissa

Nuorten valmentajien tiimi on koottu siihen vapaaehtoisesti mukaan halunneista nuorista valmentajista. Tiimi tuo nuorten valmentajien näkemyksiä Suomen Valmentajien päätöksentekoon ja toimintaan. Esimerkiksi yhdistyksen vuoden 2021 valiokunnissa jokaisessa on edustaja Nuorten valmentajien tiimistä.

Tutustu, keitä Nuorten valmentajien tiimin nuoret valmentajat ovat ja millaisista taustoista he ponnistavat.

Liity mukaan Suomen Valmentajiin, koska nuorissa valmentajissa on tulevaisuus. Haluamme saada jatkuvuutta toimintaan! Turvataan valmennuksen tulevaisuus!