Kesäkuun valmentaja: Laura ja Heikki Hell

29.6.2020

”Laura ja Heikki sytyttää rokkarit liekkeihin. Lauran vahva osaaminen näkyy valmennuksessa. Heikki tuo treeneihin fyysistä osaamista. Heidän intonsa tarttuu ja näkyy valmennuksessa.” Tällaiset kuvailut saavat osakseen Laura ja Heikki Hell, jotka on valittu Suomen Valmentajien kesäkuun valmentajiksi.

Kuukauden valmentajiksi valittu pariskunta valmentaa valkeakoskelaisessa Rocking Flames -seurassa acrobatic rock and rollia.

Laura ja Heikki Hell perustivat edustamansa seuran viitisen vuotta sitten. Seuran jäsenmäärä on hivenen vaihdellut, ollut välillä yli 100 jäsentä ja nykyisellään noin 80.

Seuran esittely nettisivuilla kertoo seuraavaa:

”Tanssiseura Rocking Flames tarjoaa tanssiharrastusta Valkeakoskella. Rock’n’roll on vauhdikasta, hauskaa ja räväkkää tanssiurheilua, jossa kunto varmasti kasvaa! Meillä harrastavat niin perheen pienimmät, kuin isommatkin, harrastaa voit ryhmässä, parin kanssa tai soolona. Osaamisen kehittyessä on mahdollista päästä myös esiintymään/kilpailemaan.”

Laura ja Heikki valmentavat seuran kilparyhmiä. Lauralla on monen muun seura-aktiivin tapaan roolia myös seuran hallinnossa. Hän toimii varapuheenjohtajana.

Kesäkuun valmentajat ilmiannettiin Suomen Valmentajien kuukauden valmentajiksi Suomen Valmentajien nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Kuvailujen perusteella pariskunta on oikein hieno esimerkki laadukasta toimintaa tuottavista valmentajista, joilta ei intohimoa valmennukseen puutu.

”He ovat todella intohimoisia. He eivät mieti rahaa eikä aikaa, kun he salilla treenejä vetävät”, toteaa vielä ilmiantaja lopuksi.