Tammikuun valmentaja: Jukka Jalonen

21.1.2016

Ylisanat jääkiekon nuorten MM-kultajoukkueen päävalmentajasta Jukka Jalosesta ovat tulleet esille menneiden viikkojen mediauutisoinnissa. Jalosesta on puolestaan välittynyt tyytyväisyys, onnellisuus ja arvonanto koko joukkuetta kohtaan.

Kuva: leijonat.fi

Jalonen on todennut monissa haastatteluissa, että kaiken takana on ollut saumaton yhteistyö. Hänen mielestään joukkueessa voi olla vaikka kuinka monta loistavaa yksilöä, mutta jos ryhmähenki puuttuu, tuloksia on vaikea saavuttaa. Kotikisoissa kaikki meni kohdalleen ja ryhmähenki toimi. Nuorten Leijonien mottona oli ”Pidetään kivaa ja tehdään täysillä”. Tuo motto välittyi koko joukkueesta.

Tammikuun valmentajaksi itseoikeutetusti valittu Jalonen on uransa aikana ollut myös valmentajien yhteisöllisyyden asialla. Hän on ollut yksi Jääkiekkovalmentajakerhon perustajista ja toimi ensimmäiset vuodet yhteisön puheenjohtajana. Jalonen on ollut myös Suomen Ammattivalmentajat SAVALin hallituksen jäsen kaksi kautta 2009-2012.

Onnittelut Jukalle vielä kertaalleen upeasta menestyksestä Nuorten Leijonien luotsina sekä onnea tuleviin valmennustehtäviin!