Esittelyssä Suomen Lentopallovalmentajat

17.2.2016

Suomen Lentopallovalmentajien vuonna 2003 perustettu valmentajakerho on liittynyt monien muiden lajien valmentajakerhojen tavoin Suomen Valmentajiin. Suomen Lentopallovalmentajat -kerho käsittää toiminnassaan sekä lentopallon että beach volleyn ja niiden eri kehittelyjä.

Suomen Lentopallovalmentajien tarkoituksena on kerätä saman rekisterin alle Suomessa sekä lentopallo- että beach volleynvalmennusta harjoittavat valmentajat juniorivalmentajista liigavalmentajiin. Toisin sanoen kerho on tarkoitettu kaikille, jotka valmentavat tai ovat kiinnostuneita lentopallo- ja beach volleyvalmennuksesta. Kerhon tavoitteena on mm. edistää jäsenistönsä eli valmentajien arvostusta.

Kerhon jäsenmaksu 2016 on 63,50 euroa. Jäseniä on 295. Samalla jäsenmaksulla valmentaja liittyy sekä Suomen Lentopallovalmentajiin että Suomen Valmentajiin. Myös seurat voivat liittyä kerhoon yhteisöjäseninään.

Kerho on tiivisti linkitetty myös Lentopalloliiton kanssa, joka tarjoaa kerhon jäsenille alennuksia koulutuksista sekä ilmaiseksi pääsyjä useisiin peleihin ja Kiila-lehden neljä kertaa vuodessa. Lisäksi kerhon jäsenille kuuluvat luonnollisesti myös kaikki Suomen Valmentajien jäsenedut.

Viime aikoina kerho on aktivoitunut ja perustanut muun muassa Facebook-ryhmän valmennustietouden jakamiseksi ja keskustelun mahdollistamiseksi. Tulevaisuudessa tulemme näkemään ja lukemaan mielenkiintoisia julkaisuja lentopallosta ja beach volleystä Valmentaja -lehdessä ja e-Valmentaja -verkkojulkaisussa.

Kerho tulee myös järjestämään nuorten ja aikuisten maajoukkueiden sekä omajoukkuetoiminnan yhteyteen vain Suomen Lentopallovalmentajat -kerhon jäsenille suunnattuja maksuttomia tapaamisia.

Tervetuloa mukaan – rakentamaan uudistunutta Suomen Lentopallovalmentajat -kerhoa!