Gymstick-yhteistyösopimusta jatkettiin

12.3.2018

Gymstick International Oy jatkaa Suomen Valmentajien kumppanina. Yhteistyö keskittyy etenkin harjoitusvälineisiin ja niiden tarkoituksenmukaiseen käyttöön.

Gymstickin välineet näkyvät Suomen Valmentajien koulutuksissa. Lisäksi suunnitteilla on kokonaan uusi oheisharjoitteluun liittyvä koulutuskokonaisuus aloitteleville valmentajille yhteistyössä osapuolten kesken.

Suomen Valmentajien jäsenille yhteistyö tarkoittaa tuntuvaa alennusta Gymstickin omasta verkkokaupasta: Treenikauppa.fi:stä sovituista tuoteryhmistä.

- Gymstick on meille luonteva kumppani ja sopimuksen myötä yhteistyömme jatkuu nykytarpeitamme vastaavin toimin. Erityisesti hienoa on, että jäsenemme hyötyvät merkittävästi kumppanuudestamme, iloitsee Suomen Valmentajien toiminnanjohtajana toimiva Sari Tuunainen.

- Osaavat valmentajat tarvitsevat työhönsä usein apuvälineitä. Treenikaupan laaja valikoima tarjoaa valmentajille sopivat välineet moniin tarpeisiin. Meille on tärkeää, että Gymstick tuotteita on osaavien valmentajien käsissä ja koulutuksissa. Saamme näin tärkeää palautetta välineistä ja uusia tuoteideoita jatkokehitystä varten, kertoo Gymstickin myyntijohtaja Kari Vertiö.