Pajulahden yhteistyösopimus päivitetty

4.9.2020

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset kaikkiaan kahdeksan eri urheiluopiston kanssa. Syyskuun alussa päivitettiin sopimus Liikuntakeskus Pajulahden kanssa. Sopimus sisältää kirjauksia koulutus-, viestintä- ja markkinointiyhteistyöstä.

Tero Kuorikoski ja Sari Tuunainen.

- Pajulahdelle on tärkeää verkostoitua keskeisten valmennustoimijoiden kanssa ja siten yhteistyö Suomen Valmentajien kanssa on Pajulahdelle merkityksellinen asia. Osaamisen jakaminen tulee tässä kokonaisuudessa olemaan se keskeinen asia, jonka ympärille käytännön yhteistyömme tulee rakentumaan, tivistää valmennuskeskuksen johtaja Tero Kuorikoski Pajulahdesta.

- Haluamme yhdistyksenä olla siellä missä valmennusta tehdään. Sen vuoksi on luontevaa, että teemme aktiivista yhteistyötä Pajulahden kanssa. Yhteistyö tulee näkymään monella eri tavalla – viestinnän ja osaamisen kehittämisen kautta. On hienoa päästä jatkamaan pitkään jatkunutta yhteistyötä, kommentoi Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla urheiluopistolla. Lisätietoa yhteistyöyrityksistä löydät täältä.