Tutustu Valmentaja-lehteen ja e-Valmentajaan!

21.4.2020

Suomen Valmentajien jäsenlehti on Valmentaja, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Jäsenet saavat myös 12-15 vuodessa sähköisen uutiskirjeen, joka kantaa nimeä e-Valmentaja.

Valmentaja-lehti

Valmentaja-lehti on urheiluvalmennuksen erikoislehti ja se ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa valmentajille ajankohtaista tietoa valmennuksesta ja kertoo tarinoita valmentajista. Aihealueet vaihtelevat eri lajien huippu-urheiluvalmennuksesta lasten ja nuorten valmennukseen.

Lehti ei siis kerro niinkään senteistä ja sekunneista, vaan harjoittelusta ja valmennuksesta tulosten takana – valmentajien kannalta siis kaikkein tärkeimmästä.

Lehden kustantajana toimii Suomen Valmentajat ry. Valmentaja-lehti on myös  Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry:n jäsenlehti. Lisäksi Valmentaja-lehti kuuluu useiden lajien valmentajayhteisöjen jäsenmaksuun yhdistetyn Suomen Valmentajien ja lajiyhteisön jäsenyyden kautta. Uusimmat Valmentaja-lehdet ovat helposti selattavina rikastettuina näköislehtinä jäsenhuoneessa.

Tutustu Valmentaja-lehden viime vuoden nelosnumeroon!

e-Valmentaja

e-Valmentaja on Suomen Valmentajien sähköinen uutiskirje ja se ilmestyy 12-15 kertaa vuodessa. Sen sisältöjä ovat ajankohtaiset artikkelit, seminaariraportit, uutiset, tulevien tapahtumien esittelyt sekä tärkeät jäsenille tiedotettavat asiat.

e-Valmentaja lähetetään automaattisesti kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille Suomen Valmentajien jäsenille. Julkaistut e-Valmentajat ovat löydettävissä jäsenille myös jäsenhuoneesta.

Tässä maistiainen e-Valmentajasta!

Lue Suomen valmentajien jäsenyydestä ja liity jäseneksi! Mikäli kiinnostuit jäsenyydestä ja haluat lisätietoa henkilökohtaisesti, ota yhteyttä toimisto(a)suomenvalmentajat.fi

Seuraathan meitä jo sosiaalisessa mediassa Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube!