Valmentaa kuin nainen -hanke laajenee

25.6.2015

Palloilulajien valmennuksen kehittämishanke, Valmentaa kuin nainen, etenee mukana olevissa lajeissa niin verkostoitumisen ja voimaantumisen muodoissa kuin myös konkreettisina toimina valmentajien hyväksi mm. mentoroinnin keinoin.

Mukana hankkeessa ovat tällä hetkellä jalkapallo, käsipallo, ringette, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, Suomen Valmentajat, Suomen vammaisurheilu ja -liikunta VAU ja Valo. Yhteistyötahoina mukana ovat IWG, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Suomen ammattivalmentajat SAVAL.

Uusimpana lajina mukaan on tullut pesäpallo. Lisää palloilulajeja toivotaan yhä mukaan tekemään töitä naisvalmentajien määrän lisäämiseksi ja lajeissa mukana olevien naisvalmentajien tukemiseksi.

Uutena toimijana myös Valo on lähtenyt merkittävällä toiminnallisella panoksella mukaan hankkeeseen ottaessaan hankkeen osaksi yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyötään.

Syksyllä hankkeessa tullaan järjestämään taas sekä alueellisia että lajikohtaisia tapaamisia. Lisäksi hanketta esitellään elokuun lopulla Vierumäellä järjestettävässä maailmanlaajuisessa ICCE-valmennuskongressissa.