Valmentajien Kunniagalleria: Jaakko Kailajärvi yllätettiin punttisalilla

24.2.2022

Valmentajien Kunniagallerian kolmannet valinnat julkaistiin vuonna 2021. Valittujen joukossa oli painonnoston ja voimaharjoittelun valmennusvelho Jaakko ”Jaska” Kailajärvi. Palkinnot hänelle luovuttivat 27.9.2021 painonnostaja Jenni Puputti ja jääkiekkoilija Janne Grönvall, jotka molemmat ovat olleet sekä valmennettavia että valmentajakollegoita Kailajärvelle. Kaksikko kuvailee videolla, millainen Jaska on valmentajana ja ihmisenä. Katso video palkitsemisesta tamperelaisella punttisalilla – missä muuallakaan!

Valmentajien Kunniagalleria (eng. Hall of Coaching Excellence) on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen valmennukseen vaikuttaneille henkilöille. Kunniagalleriaan voidaan valita suomalainen tai Suomessa vaikuttanut henkilö, joka on toiminnallaan tuonut selkeää lisäarvoa valmennuskulttuuriimme sekä edistänyt valmentajien arvostusta.

Kolmannessa valinnassa nimetyt on lisätty Valmentajien Kunniagallerian nettisivuille. Nettisivuilta löytyvät myös kaikki aiemmin nimetyt esittelyineen. Kolmessa ensimmäisessä valinnassa galleriaan on nimetty kaikkiaan 39 valmennusosaajaa. Tutustu kaikkiin nimettyihin Valmentajien Kunniagallerian nettisivuilla!