Valmentajien Kunniagalleria: Menestysvuosien muistelua Tuula Luhtasen kanssa

28.4.2022

Valmentajien Kunniagallerian kolmannet valinnat julkaistiin vuonna 2021. Valittujen joukossa oli rytmisen voimistelun pioneerivalmentaja Tuula Luhtanen. Kunniagalleriaan nimeämiseen liittyvät palkinnot hänelle ojensivat hänen valmennettavansa Sarianna Manselius ja Leena Murtamo-Järvinen. Kaksikko pääsi muistelemaan menestyksekkäitä voimisteluaikojaan yhdessä valmentajansa kanssa Lahdessa 5.11.2021.

Valmentajien Kunniagalleria (eng. Hall of Coaching Excellence) on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen valmennukseen vaikuttaneille henkilöille. Kunniagalleriaan voidaan valita suomalainen tai Suomessa vaikuttanut henkilö, joka on toiminnallaan tuonut selkeää lisäarvoa valmennuskulttuuriimme sekä edistänyt valmentajien arvostusta.

Kolmannessa valinnassa nimetyt on lisätty Valmentajien Kunniagallerian nettisivuille. Nettisivuilta löytyvät myös kaikki aiemmin nimetyt esittelyineen. Kolmessa ensimmäisessä valinnassa galleriaan on nimetty kaikkiaan 39 valmennusosaajaa. Tutustu kaikkiin nimettyihin Valmentajien Kunniagallerian nettisivuilla!