Laji/valmentajayhteisöt

Suomen Valmentajien jäsenenä voit olla samalla myös oman valmentajayhteisösi jäsen.

*-merkittyjen yhteisöjen jäsenyydellä on yhteisön määrittämiä jäsenkriteerejä ja/tai jäsenyyden hyväksyy yhteisön hallitus.

Useilla yhteisöillä on myös lajikohtaisia erikoisetuja, joihin voit tutustua linkkien kautta.

SAL-valmentajat (ammunta)

SAL-valmentajat tukee urheiluammunnan valmennustoiminnassa toimivien urheilijoiden henkilökohtaisten, seurojen, alueiden ja liiton valmennusryhmien valmentajien kehittymistä ja toimintaa sekä on luomassa ja edistämässä Ampumaurheiluliiton kanssa yhteistä kansallista ampumavalmennuskulttuuria.

SAL-valmentajien jäseneksi pääseminen ei edellytä erillistä valmentajakoulutusta. Kerhon luonteesta johtuen jokaista jäsentä kannustetaan kuitenkin kehittämään muodollista valmentajaosaamistaan.

Lisätietoja Ampumaurheiluliitto Timo Rautio tai Per-Ole Lindell.

* Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kohottaa jäseniensä yhteishenkeä, valmennustaitoa ja pätevyyttä sekä kehittää maamme yleisurheilua. SUL:n Valmentajayhdistyksen jäseneksi hyväksytään vähintään 2-tason valmentajatutkinnon suorittaneet valmentajat.

Jukka Latva-Rasku, puheenjohtaja 040 5584183, jukka.latva-rasku(a)eduouka.fi

Suunnistusvalmentajat ry

Suunnistusvalmentajat ry on suunnistus-, hiihtosuunnistus- ja pyöräsuunnistusvalmentajien yhteinen yhdistys. Yhdistys on yhtenä asiantuntijatahona vaikuttava osa suomalaista valmennusjärjestelmää. Suunnistusvalmentajat ry:n tehtävänä on suunnistusvalmentajien toiminnan tukeminen ja arvostuksen nostaminen, jakaa teoreettista ja käytännönläheistä suunnistustietoutta ja yhdistää suunnistusvalmennuksesta kiinnostuneet ihmiset. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki valmentajat ja suunnistusvalmennuksesta kiinnostuneet henkilöt.