Laji/valmentajayhteisöt

Suomen Valmentajien jäsenenä voit olla samalla myös oman valmentajayhteisösi jäsen.

*-merkittyjen yhteisöjen jäsenyydellä on yhteisön määrittämiä jäsenkriteerejä ja/tai jäsenyyden hyväksyy yhteisön hallitus.

Useilla yhteisöillä on myös lajikohtaisia erikoisetuja, joihin voit tutustua lisätietolinkkien kautta.

Pesäpallovalmentajat PPV ry

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki pesäpallon valmentajina ja pelinjohtajina toimivat sekä kaikki pesäpallovalmentamisesta kiinnostuneet. Yhdistyksen tarkoituksena on pesäpallon valmentamisen, pelinjohtamisen, ohjaamisen sekä opettamisen edistäminen ja kehittäminen.

SAL-valmentajat (ammunta)

SAL-valmentajat tukee urheiluammunnan valmennustoiminnassa toimivien urheilijoiden henkilökohtaisten, seurojen, alueiden ja liiton valmennusryhmien valmentajien kehittymistä ja toimintaa sekä on luomassa ja edistämässä Ampumaurheiluliiton kanssa yhteistä kansallista ampumavalmennuskulttuuria.

SAL-valmentajien jäseneksi pääseminen ei edellytä erillistä valmentajakoulutusta. Kerhon luonteesta johtuen jokaista jäsentä kannustetaan kuitenkin kehittämään muodollista valmentajaosaamistaan.

Lisätietoja Ampumaurheiluliitto Timo Rautio tai Per-Ole Lindell.

Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kohottaa jäseniensä yhteishenkeä, valmennustaitoa ja pätevyyttä sekä kehittää maamme yleisurheilua. SUL:n Valmentajayhdistyksen jäseneksi hyväksytään vähintään 2-tason valmentajatutkinnon suorittaneet valmentajat.

Jukka Latva-Rasku, puheenjohtaja 040 5584183, jukka.latva-rasku(a)eduouka.fi

Suunnistusvalmentajat ry

Suunnistusvalmentajat ry on suunnistus-, hiihtosuunnistus- ja pyöräsuunnistusvalmentajien yhteinen yhdistys. Yhdistys on yhtenä asiantuntijatahona vaikuttava osa suomalaista valmennusjärjestelmää. Suunnistusvalmentajat ry:n tehtävänä on suunnistusvalmentajien toiminnan tukeminen ja arvostuksen nostaminen, jakaa teoreettista ja käytännönläheistä suunnistustietoutta ja yhdistää suunnistusvalmennuksesta kiinnostuneet ihmiset. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki valmentajat ja suunnistusvalmennuksesta kiinnostuneet henkilöt.