VoimanPolku - nuorten voimaharjoittelu

VoimanPolku – nuorten voimaharjoittelu -koulutus rakentuu VoimanPolku-pyramidin sisältöihin.

Koulutus antaa vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten aloittaa voimaharjoittelu?
  • Mistä elementeistä rakentuu monipuolinen voimaharjoittelu?
  • Minkälaisia harjoitteita on hyvä tehdä eri ikävaiheissa ja miten ne opetetaan turvallisesti?

Koulutus koostuu kahdesta eri osasta. Molemmat osat ovat kestoltaan 3 h, sisältäen 1 h teoriaosuuden ja 2 h käytännön harjoituksen.

Koulutuksen ensimmäisessä osassa keskitytään pyramidin alaosan ja toisessa osassa pyramidin keskiosan sisältöihin.

Kenelle?

Osa 1:  Soveltuu erityisesti valmentajapolun alussa oleville valmentajille, jotka valmentavat lapsia ja nuoria.

Osa 2:  Soveltuu valmentajille, joilla on jo hieman kokemusta voimaharjoittelusta. Koulutuksen 2-osassa keskitytään nostotekniikkaan ja harjoitteiden yhdistelyyn.

Mikä on VoimanPolku?

VoimanPolku on kehitetty tukemaan valmennustoimintaa sekä auttamaan oikeanlaisten tekniikoiden oppimisessa. Voimanpolun käytössä ohjenuorana toimii ajatus ”voimaharjoittelussa ei voi oikoa”.

VoimanPolku-sivuston tarkoitus on antaa käyttäjälle monipuolinen polku voimaan. Käyttäessäsi sivustoa valmennuksen tukena, on suositeltavaa aloittaa harjoituskokonaisuuksiin tutustuminen perustasolta ja edetä tankotekniikoiden ja yhdistelmäharjoitusten kautta kohti lajikohtaisia voimaharjoitteita. Harjoituskokonaisuudet on luotu soveltumaan koko urheilijan polun vaiheisiin ja jokaisesta harjoituskokonaisuudesta löydät suosituksen toteutustavasta sekä toistojen ja sarjojen annostelusta. Nostotekniikoiden opettamiseen löydät myös videot, joita voit hyödyntää omassa valmennuksessasi.

Tästä pääset VoimanPolku -virallisille sivuille.

Tutustu lisää VoimanPolkuun
VoimanPolku-mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteisiin: App Store ja Google Play

Tilaa koulutus

Koulutuksen voi tilata seura, lajiliitto tai muu taho. Suomen Valmentajien yhteisöjäsenille hinta per osa on 550 € +kouluttajien matkakorvaus, muille 700 € +kouluttajan matkakorvaus. Kouluksesta voi tilata vain toisen osan tai molemmat osat jatkumona riippuen kohderyhmästä. Koulutusosat voidaan toteuttaa tilaajan toiveen mukaan joko arki-iltana tai viikonloppuna.

Koulutukset toteutetaan kahdella kouluttajalla, jotka ovat käyneet VoimanPolku-kouluttajakoulutuksen. Pääkouluttajana toimii Jenni Puputti, joka on edustason painonnostaja, fysioterapeutti ja ammattivalmentaja.

Lisätiedot:

Erik Piispa, kehityspäällikkö
puhelin: 045-638 4772
sähköposti: erik.piispa(a)suomenvalmentajat.fi