Suomen Valmentajien opintomatka Calgaryyn

5.6.2018

Suomen Valmentajien jäsenenä sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä opintomatkalle Calgaryyn. Matkalle mahtuu mukaan 12 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan 18.6.2018 mennessä!

Vuonna 2018 Suomen Valmentajien toimintasuunnitelman yksi painopistealue on kansainvälisyys. Sen kunniaksi järjestämme syyskuussa opintomatkan Calgaryyn, Kanadaan. Opintomatkan yhteistyötahona toimii Calgaryn Yliopisto, jossa meille järjestetään räätälöity kahden ja puolen päivän mittainen koulutus. Opintomatkan sisältöä on meille rakentanut Kati Pasanen, joka työskentelee yliopiston Kinesiologian laitoksen apulaisprofessorina.

Koulutus sisältää teorialuentoja ja käytännön demoharjoituksia, joissa pääsemme osittain myös itse kokeilemaan harjoitteita. Koulutuspäivien ohessa pääsemme tutustumaan yliopiston Kinesiologian laitokseen sekä sen kupeessa sijaitsevien Olympic Training centerin ja Canadian Sport Instituten tiloihin ja toimintaan.

Alustavan koulutusohjelman ja tarkemmat lisätiedot matkasta saat lataamalla Liitteenä olevan esitteen.

Calgary 2018 esite

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

HUOM! Yli vuoden Suomen Valmentajien jäsenenä olleet henkilöt voivat hakea koulutustukea Calgaryn opintomatkaan.

Lisätietoja Calgaryn matkasta saat Erik Piispalta sähköpostilla erik.piispa@suomenvalmentajat.fi tai puhelimitse 045 638 4772