Valmentajien Kunniagallerian kolmannet valinnat julkaistaan 30.11.2021

26.11.2021

Valmentajien Kunniagalleria (eng. Hall of Coaching Excellence) on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen valmennukseen vaikuttaneille henkilöille. Kunniagalleriaan voidaan valita suomalainen tai Suomessa vaikuttanut henkilö, joka on toiminnallaan tuonut selkeää lisäarvoa valmennuskulttuuriimme sekä edistänyt valmentajien arvostusta.

Valintaraati on sääntöjen määrittämässä tahdissa tehnyt kolmannet valinnat, jotka julkaistaan tiedotteella tiistaina 30.11.2021. Samana päivänä valittujen esittelyt tulevat näkyviin galleriaan osoitteessa:

www.valmentajienkunniagalleria.fi

Taustaa

Suomen Valmentajat ry ja Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry perustivat Valmentajien Kunniagallerian (Hall of Coaching Excellence) Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuonna 2017.

Katso videokooste, mistä Valmentajien Kunniagalleriassa on kyse tästä

Kaikkiaan 18 suomalaisen urheiluvalmennuksen varhaisvaikuttajaa nimettiin ensimmäisessä valinnassa Valmentajien Kunniagalleriaan. Nimetyt valmentajat ja valmennusosaajat ovat syntyneet vuosien 1840-1928 välillä. Ensimmäisessä valinnassa nimettiin vain edesmenneitä henkilöitä.

Katso ensimmäisistä valinnoista tehty videokooste tästä!

Valmentajien Kunniagallerian Valintaraati päätyi toisessa valinnassa nimeämään kahdeksan uutta valmennusosaajaa Valmentajien Kunniagalleriaan. Viisi valittiin postuumista ja kolme oli tuolloin vielä joukossamme, kun valinnat julkaistiin vuoden 2019 alussa.

Katso toisista valinnoista tehty videokooste tästä!

Kaikki julkaistut valinnat ja henkilöiden esittelyt löytyvät osoitteesta: www.valmentajienkunniagalleria.fi