TE3 jäsenedut

TE3 tarjoaa Suomen Valmentajien jäsenille kaksi eri etua.

TE3 Suorituskyky Sport

Kenelle: Valmentajat, joukkueet, seurat

Mitä: Varta vasten urheilijoille suunniteltu harjoituskokonaisuus suorituskyvyn parantamiseen kehon liikkuvuutta lisäämällä. Soveltuu sekä yksittäisille urheilijoille että suurtenkin seurojen kaikkien joukkueiden käyttöön.

Sisältö:

  • Tarkkaan suunniteltu harjoituskokonaisuus, joka on jaettu kolmen tyyppisiin harjoitteisiin: temporadat, taitoradat, liikkuvuusharjoitteet
  • Valmiita harjoitteita koko vuoden ajalle (48 viikon ohjelma)
  • Pääsy online-materiaaleihin valmentajalle ja koko joukkueelle (max. 20 urheilijaa)

Harjoituskokonaisuus
- 12 harjoitusjaksoa
- 48 viikkoa
- 60 temporataa
- 60 taitorataa
- 120 liikkuvuusharjoitetta

Harjoitusjakso
- 4 viikkoa
- 5 temporataa
- 5 taitorataa
- 10 liikkuvuusliikettä

Harjoitusjaksot haastavat urheilijoita ja nuoria liikkujia tasoittain.

Kun haluat parantaa valmennettaviesi ja ohjattaviesi suorituskykyä, TE3 antaa sinulle työkalut, joilla voit kehittää urheilijasi seuraavalle tasolle. Liikkeet ja harjoitusohjelmat ovat tarkoin testattuja ja todennettuja ammattiurheilijoilla sekä junioreilla 10 ikävuodesta ylöspäin. TE3 tarjoaa valmentajien käyttöön, joukkueille ja seuroille valmiita harjoitusohjelmia, jotka muodostuvat liikkuvuus-, taito- ja temporadoista. Harjoitusohjelmia voi suorittaa muun treenin ohessa tai omatoimisina kotiläksynä. Valmentaja voi jakaa harjoitteita kokonaisina ohjelmina tai yksittäisinä harjoitteina. Harjoittelun voi aloittaa ilman suurempia valmisteluja ja kaikki harjoitteet voi suorittaa muutamien yksinkertaisten välineiden avulla.

TE3 Suorituskyky -konsepti vähentää valmentajien painetta suunnitella fyysistä harjoittelua merkittävästi ja sen kehityksen mukaan suunnitellut harjoitteet motivoivat valmennettavia uudella tavalla. Video-opastukset liikkeisiin ja harjoitusohjelmiin löytyvät TE3-valmennusportaalista, jonne kirjaudutaan verkkosivujemme kautta. Samasta paikasta valmentaja pystyy jakamaan harjoitteita ja muuta tietoa valmennettaville sekä seuraamaan heidän aktiivisuuttaan portaalissa

Hinta: 249 € (alv. 0) / vuosi / valmentaja / joukkue. Jäsenetukoodin löydät Jäsenhuoneesta. Normaalihinta 299 € alv. 0 / vuosi)

Sisältää: Sisäänkirjautumisen valmentajille ja koko joukkueelle (max. 20 jäsentä).

Mikäli seurassanne on enemmän kuin 3 joukkuetta, pyydä tarjousta koko seuralle osoitteesta jarkko.kortelainen@te3mobility.com


TE3 Liikkuvuuden analysointi

Kenelle: Valmentajat, fysioterapeutit, liikunnanohjaajat, personal trainerit

Mitä: Lisensoitu kattava työkalupaketti valmennettaviesi tai asiakkaidesi kehon liikkuvuuden mittaamiseen,
analysointiin, harjoittamiseen ja kehityksen seurantaan.

Paketin sisältö:
• Työkalut kehon liikkuvuuden mittaamiseen ja analysointiin.
• Mittaustulokset visualisoituina ja tulosten seuranta (mm. mobility score -numero ja vertailu omaan ikäryhmään).
• Mittaustuloksiin ja analyysiin perustuvat harjoitteet.
• Työkalut asiakkaan kehityksen seuraamiseen reaaliajassa.
• Työkalut valmennusohjelmien tekemiseen ja myynnin seurantaan.
• Online-koulutusmateriaalit, koe ja sertifikaatti.

Tarkempi kuvaus
TE3 on tehnyt valmennettavan tai asiakkaan kehon liikkuvuuden mittaamisen ja kehittämisen helpoksi. TE3-älykepin avulla mittaat kehon liikkuvuuden tarkasti ja luotettavasti. Yli 8 000 koko vartalon liikkuvuusmittauksen datamassa antaa tuen mittaustulosten analysoinnille. Tämän perusteella luodaan harjoitusohjelma, jonka liikkeet auttavat liikkuvuuden kehittämiseen sekä puolierojen tasoittumiseen. Mobiilisovelluksellamme seuraat valmennettavan/asiakkaan kehitystä reaaliajassa. Asiakas voi kirjata ylös sovellukseen mahdolliset jännitys- ja kiputilat, joiden perusteella voit räätälöidä harjoitteita. TE3 tarjoaa myös tehokkaat työkalut valmennusohjelmien laatimiseen sekä toisaalta myynnin seurantaan, joten kalenteriin ei pääse syntymään turhia aukkoja.

TE3 liikkuvuusmittauslaitteen käyttäminen edellyttää koulutusmateriaalin läpikäymisen sekä kokeen suorittamisen. Kokeen läpäistyäsi saat sertifikaatin.

Hinta: 499 € / vuosi (alv. 0). Jäsenetukoodin löydät Jäsenhuoneesta.  Normaalihinta 59 €/kk tai 708€/vuosi)