Valmentaja-lehti ja e-Valmentaja

Valmentaja-lehti

Valmentaja-lehti on urheiluvalmennuksen erikoislehti. Se tarjoaa valmentajille ajankohtaista tietoa valmennuksesta ja kertoo tarinoita valmentajista. Aihealueet vaihtelevat eri lajien huippu-urheiluvalmennuksesta lasten ja nuorten valmennukseen.

Lehti ei siis kerro niinkään senteistä ja sekunneista, vaan harjoittelusta ja valmennuksesta tulosten takana – valmentajien kannalta siis kaikkein tärkeimmästä.

Lehden kustantajana toimii Suomen Valmentajat ry. Valmentaja-lehti on myös  Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry:n jäsenlehti. Lisäksi Valmentaja-lehti kuuluu useiden lajien valmentajayhteisöjen jäsenmaksuun yhdistetyn Suomen Valmentajien ja lajiyhteisön jäsenyyden kautta.

Valmentaja-lehden mediakortti

PDF-tiedosto

Coach_media_2017.pdf (454 kB)

e-Valmentaja

e-Valmentaja on Suomen Valmentajien sähköinen uutiskirje. Sen sisältöjä ovat ajankohtaiset artikkelit, seminaariraportit, uutiset, tulevien tapahtumien esittelyt sekä tärkeät jäsenille tiedotettavat asiat.

e-Valmentaja lähetetään automaattisesti kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille Suomen Valmentajien jäsenille. Julkaistut e-Valmentajat ovat löydettävissä jäsenille myös jäsenhuoneesta.