Ilmoittautuminen auki syksyn Valmentajaklinikoihin!

6.9.2018

Havainnointi- ja päätöksentekotaidot urheilussa Liikuntakeskus Pajulahdessa 29.9.2018 ja Santasport Lapin urheiluopistolla 3.11.2018. Havaintomotoriikka on ajankohtainen teema urheiluvalmennuksessa. Olipa kyseessä mikä tahansa urheilulaji, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Valmentajaklinikka tarjoaa teoriataustaa havaintomotoriselle harjoittelulle sekä esittelee käytännön harjoitemalleja.

Valmentajaklinikat ovat intensiivisiä yhden päivän koulutuksia, joiden perusajatuksena on valmentajan osaamisen lisääminen käytännön tekemisen kautta. Valmentajaklinikoiden teemoja vaihdellaan parin vuoden välein. Kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” ja Kilpa ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksenjohtaja Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuksen kehittäjä Mika Saari ja Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.

Mikäli olet urheiluakatatemiavalmentaja tai olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheiluun tähtäävän valmennuksen parissa, koulutus on juuri sinulle! Tule mukaan kehittämään valmennusosaamistasi!

HINNAT: jäsenhinta 55 euroa ja ei-jäsenen hinta 80 euroa

Lue lisää Pajulahden Valmentajaklinikasta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää Santasportin Valmentajaklinikasta ja ilmoittaudu mukaan!