Valmentajagolfissa uusia voittajia – hieno päivä Nurmijärvellä

15.6.2023

Valmentajagolf pelattiin 13.6.2023 jo 22. kerran. Pelipaikkana oli tällä kertaa Nurmijärvi Golf. Väylille starttasi 16 täyden lähdön verran väkeä, yhteensä siis 64 pelaajaa. Lajille tyypilliseen tapaan osalla peli sujui hyvin ja toisilla ei aivan niin hyvin. Upea aurinkoinen sää ja hyvässä alkukesän kunnossa ollut kenttä takasivat kuitenkin sen, että hymy oli herkässä kaikilla osallistujilla.

Joukkuekilpailun voittaja tiimi Urheiluakatemia Tavastia.
Päivän parhaasta tuloksesta vastasi miesten scratchin voittaja Kai Ahlstedt 77 lyönnillä.
Naisten lyöntipelin voittaja Hannele Forsman-Lampinen.

Valmentajagolfin pääkilpailu on neljän hengen joukkuekilpailu, jossa kolmen parhaan bogeypisteet per väylä lasketaan tulokseen. Voiton vei ensiyrittämällä Urheiluakatemia Tavastia, jossa pelasivat Juha Liedes, Olli-Pekka Hakala, Miitta Nordenswan ja Ann-Mari Nordenswan. Toiseksi tuli VK-Kustannus joukkueella Aleksi Nikkinen, Pasi Kokkonen, Miika Latvasalo ja Mika Lius ja kolmanneksi Cardplus joukkueella Virpi Puumalainen, Jarkko Toivonen, Mikael Strang ja Jari Toivonen.

Päivän parhaasta tuloksesta vastasi miesten scratchin voittaja Kai Ahlstedt 77 lyönnillä. Näyttävä kiertopalkinto saa näin uuden nimen laattaansa. Toiseksi miesten lyöntipelissä pelasi Timo Kukkonen (79) ja kolmanneksi Pasi Kokkonen (80).

Naisten lyöntipelin vei nimiinsä Valmentajagolfissa aiemminkin menestystä niittänyt Hannele Forsman-Lampinen (80), toiseksi sijoittui Eliisa Lindfors (80) ja kolmanneksi Virpi Puumalainen (86).

Pistebogeykisassa miesten kärkikolmikon muodostivat eri nimet kuin scratchissa: Aleksi Nikkinen (45), Toni Kallio (43) ja Henrik Norrena (40).

Naisten pistebogeyssa voiton otti Virpi Puumalainen (38), toinen oli Eliisa Lindfors (35) ja kolmas Miitta Nordenswan (35).

Erikoiskilpailuissa nähtiin huikeat suoritukset. Pisin draivi kisassa ”metrin vaille takalaittomalla” voiton vei Kati Suomela. Lähimmäs lippua löi Niklas Westerlund. Pallo löytyi 16 cm päästä reiästä.

Palkintojen ulkopuolelle jääneistä osalle arpa osui kohdalle ja toi lohdutukseksi palkintoja sitä kautta.

Onnittelut onnistujille ja kiitokset kaikille osallistujille!

Kiitos myös Valmentajagolfin yhteistyötahoille Suomen Ammattivalmentajat SAVALille ja Suomen Golfliitolle. Kiitoksen näiden lisäksi myös palkintopöytää komistaneille; pääkumppanimme VK-Kustannus, Fais Finland, PunaMusta ja Nurmijärvi Golf.

Nurmijärvi Golfille kiitos myös sujuvasti yhteistyöstä ja hyvistä järjestelyistä, mitkä omalta osaltaan takasivat onnistuneen kilpailupäivän.

Tulokset