Valmentajagolf kokosi jälleen yhteen eri lajien valmentajia sekä Suomen Valmentajien yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien edustajia.

Kuortaneen valmennuskeskus: Arto Sieppi, Jorma Lilli, Pekka Lahtinen ja Jussi Työrylä
Eerikkilä: Saku Koskinen, Elias Tuomela ja Ville Laine, kuvasta puuttuu Antti Kekkonen
SAVAL: Timo Kukkonen, Matti Heikkilä, Hannu Aravirta ja Juha Hirvi
Anna-Maria Lehtonen ja Mika Riissanen

Perinteikäs Valmentajagolf pelattiin 21. kerran 15.6.2022. Tällä kertaa päästiin pelaamaan aurinkoisessa kesäsäässä Nokia River Golfin River-kentällä. Huippuhyvässä kunnossa ollut kenttä hiveli pelaajien silmää sekä lyöntejä, vaikka navakka tuuli asettikin omat haasteensa pelille. 60 innokasta pelaajaa starttasi väylille aamuauringon lämmittäessä ja erityisesti väylän viisi maisemat saivat monet huokailemaan ihastuksesta.

Kisassa pelattiin perinteisesti joukkuekisa ja henkilökohtaiset scratch ja pistebogey sekä naisten että miesten sarjoissa. Myös erikoiskilpailut pisin draivi ja lähimmäs lippua ratkottiin kierroksen varrella.

Joukkuekilpailun voittoon ylsi Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue 138 pisteellä. Joukkueessa pelasivat Jussi Töyrylä, Jorma Lilli, Arto Sieppi sekä Pekka Lahtinen. Toiseksi sijoittuivat Eerikkilän joukkueessa pelanneet Ville Laine, Antti Kekkonen, Elias Tuomela ja Saku Koskinen pistein 116 ja kolmannelle sijalle tuli ammattivalmentajat SAVAL:n joukkue pelaajinaan Hannu Aravirta, Timo Kukkonen, Juha Hirvi ja Matti Heikkilä.

Parhaan tuloksen lyöntipelissä teki Mika Riissanen 76 lyönnillä ja naisista parhaaseen tulokseen ylsi Anna-Maria Lehtonen 80 lyönnillä. Miesten kilpailussa toiseksi sijoittui Saku Koskinen (77) ja kolmanneksi Tedi Herlin (80). Naisten kilpailun toiseksi ylsi Paula Perhoniemi (94) ja kolmanneksi Anuliisa Uotila (95).

Parhaan pistebogey-tuloksen nimiinsä otti Arto Sieppi poikkeuksellisen korkein pistein, 70. Pistepotin mahdollisti se, ettei kilpailussa ollut tasoitusrajoja käytössä. Arvioiden mukaan Siepin onnistunut kierros olisi tuonut voiton myöskin, jos usein käytetty 36:n tasoitusraja olisi ollut voimassa. Naisista parhaan pistepotin keräsi Anuliisa Uotila 33 pisteellä. Miesten sarjassa toiselle sijalle ylsi Saku Koskinen 40 pisteellä ja kolmannelle sijalle Pekka Potinkara 37 pisteellä. Naisten sarjan toisen sijan haltuunsa otti Anna-Maria Lehtonen pistein 31 ja kolmannen sijan Sari Tuunainen 29 pisteellä.

Lähimmäksi lippua pääsi Lasse Mäkelä 1,66 metrillä ja pisimmän driven löi Timo-Pekka Koskela.

Kilpailuissa palkittujen lisäksi arvonnassa vielä moni pääsi ”lohdutuspalkinnoille”.

Iso kiitos kaikille osallistuneille ja yhteistyökumppaneille!