Cardplus, Juha Antikainen ja Timo Kukkonen - Valmentajagolfin mestarit 2014

5.6.2014

Tuulta, sadetta ja viileää keliä oli luvassa, kun 13. Valmentajagolf lähti liikkeelle Lappeenrannan Rauhan maisemissa. Kentäksi oli valikoitunut kesällä 2013 avattu Holiday Club Saimaan kenttä.

Joukkuekisan voittajat vasemmalta Virpi Puumalainen, Jarkko Toivonen, Mikael Strang ja Petteri Kähäri.
Henkilökohtaisen pistebogeykisan voittajat Juha Antikainen ja Virpi Puumalainen. Kuvasta puuttuu kolmanneksi sijoittunut Kyösti Lampinen.
Lyöntipelin, scratschin voittaja Timo Kukkosen tyylinäyte avauslyönnin jälkeen lähtötiillä.
Joukkuekisan kakkonen Team Puzer vasemmalta Niko Rainemo, Kai Ahlstedt, Juhani Niemi ja Teemu Kaulio.
Joukkuekisassa kolmanneksi sijoittunut Eerikkilän joukkue vasemmalta Jari Oksanen, Hannele Forsman, Olli-Pekka Hakala ja Kyösti Lampinen.

Matkaan lähti yhtä aikaa yli 40 pelaaja. Ja kuten aina Valmentajagolfissa, intoa täynnä lähdettiin.

Suhteellisen reipas kesäsade yllätti kierroksen puolen välin tienoilla ja tunnin sateen jälkeen taas jatkettiin poutasäässä. Koska kenttä on rakennettu soramaastoon, ei lätäköitä päässyt kuitenkaan syntymään ja ainoana haittana sateen jälkeen olivat märät vaatteet. Koska golf on sateen sattuessa sadepeli, ei sateella ollut juuri vaikutusta tulokseen. Joukkuekisassa mentiin tismalleen vuoden 2013 järjestyksessä, mutta uusia kasvoja nähtiin varsinkin henkilökohtaisessa pistebogey –kisassa.

Joukkuegolf

Cardplus uusi mestaruutensa pistein 108. Joukkueessa pelasivat kapteenin Jarkko Toivosen lisäksi Virpi Puumalainen, Mikael Strang sekä Petteri Kähäri. Kaksi pistettä erotti kisan kakkosen Team Puzerin  ja kolmosen Eerikkilän urheiluopisto. Puzerin 92 pistettä pelasivat kapteeni Kai Ahlstedtin lisäksi Juhani Niemi, Teemu Kaulio ja Niko Rainemo. Kolmanneksi tullut Eerikkilän urheiluopisto lähti matkaan edellisvuotisella joukkueella Olli-Pekka Hakala, Hannele Forsman, Kyösti Lampinen ja Jari Oksanen. Eerikkilä keräsi 103 bogeypistettä. 

Henkilökohtainen pistebogey

Valmentajagolfissa monesti mukana ollut Juha Antikainen pokkasi tänä vuonna Pb –kisan mestaruuden pistein 36. Voittopuheessaan Juha kiitti järjestäjiä siitä, että valmentajille on tarjolla myös tällainen tapaamismahdollisuus. Kakkoseksi sijoittunut Virpi Puumalainen pelasi voittajan kanssa saman tuloksen 36. Virpi pokkasi myös kisan pisin drive kilpailun palkinnon.  Kilpailun kolmoseksi pelasi Kyösti Lampinen pisteillä 34.

Lyöntipeli – scratsch

Mestariksi ja Marjexin lahjoittaman kiertopalkinnon vuodeksi itselleen pelasi tänä vuonna Timo Kukkonen tuloksella 78. Tunnelmia kysyttäessä voittaja kertoi, että hankaluutta aiheuttivat pitkin kierrosta hitaat greenit, joihin oli hankala päästä sinuiksi. Myös sade aiheutti pari bogeya matkalla. Muutoin kierros oli kulkenut mukavasti 2013 mestarin Juha Virtasen seurassa. Virtanen tarjosikin tiukan vastuksen voittajalle häviten vain lyönnillä, mutta sijoittuen kolmanneksi. Toiseksi lyöntipelissä pelasi Hannele Forsman pelaten myös 79 lyöntiä.

Lähimmäksi lippua pelasi Taavi Sorsa (1,6 m) ja pisimmän driven avasi Virpi Puumalainen.

Kiitos taas kaikille mukana olleille ja ensi vuonna tavataan uudelleen vuoden parhaan työpäivän merkeissä!

Lue tästä kaikki tulokset

Liitteet