Coach Collection löysi uuden kodin Fais Finlandin luotsaamasta verkkokaupasta

5.12.2022

Suomen Valmentajilla on pitkä perinne siitä, että jäsenillä on mahdollisuus hankkia Coach-logolla merkattuja tuotteita. Jatkossa Coach Collection -nimen alla kulkevan kokoelman asut ovat hankittavissa uudesta verkkokaupasta, josta vastaa Fais Finland.

- Fais Finlandin laajasta valikoimasta löytyy monipuolisesti asuja, joilla jäsenet voivat tuoda esiin valmentajuuttaan ja Suomen Valmentajien jäsenyyttään. Kauppa avataan perustuotteiden, kuten sporttisten paitojen, takkien ja housujen kattauksella. Sieltä löytyy myös logomerkattuna juomapullo ja kenkäpussi. Aiomme kysyä vinkkejä jäsenistöltämme, mitä he valikoimaan toivoisivat, ja valikoimaa täydennetään näiden toiveiden perusteella. Valikoima tulee elämään myös vuodenaikojen mukaan, toteaa jäsenpalveluiden asiantuntija Laura Kankainen Suomen Valmentajista.

- Fais Finlandilla on pitkä historia urheiluliittojen sekä seurojen kumppanina peliasujen, edustusasujen sekä fanituotteiden toimittajana. Tunnemme iloa sekä kiitollisuutta uudesta kumppanuudesta Suomen Valmentajat ry:n kanssa, toteaa Fais Finlandin väki Veli-Matti Arvon johdolla.

Linkki kauppaan löytyy Suomen Valmentajien nettisivujen Jäsenhuoneesta.