Coach4Pro:sta Suomen Valmentajien pääyhteistyökumppani

26.1.2017

Urheiluvalmentajien yhdistys Suomen Valmentajat ry ja ammattimaiseen urheiluvalmennukseen optimoituja digipalveluita kehittävä Coach4Pro ovat sopineet yhteistyöstä. Sopimus on Suomen Valmentajien markkinointikonseptissa pääkumppanuustasoa ja yhteistyön kesto ainakin vuoden 2019 loppuun saakka.

Osapuolet ovat tehneet aiemmin yhteistyötä satunnaisesti ja seuranneet toistensa hyvää kehitystä viime vuosien varrella. Aika oli kypsä yhteistyön tiivistämiselle.

- Laadukkaan valmennuksen edistäminen ja valmentajien työn helpottaminen urheilijoiden auttajina ovat molempien yhteistyöosapuolten tavoitteena. Oli helppoa löytää yhteisiä tapoja edistää näiden tavoitteiden toteutumista. On hienoa päästä yhteistyöhön oman alueensa huippuosaajan kanssa, iloitsee Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Kristiina Danskanen.

- Valmennuksen vaatimukset kasvavat kokoajan. Teknologian nopea kehitys antaa uusia työkaluja valmennukseen ja sen kehittämiseen. Coach4Pro pyrkii antamaan parhaat työkalut valmentajille ja urheilijoille menestykseen. Valmentamisen kehittäminen on meidän molempien tavoite ja yhteistyöllä  voimme palvella parhaiten urheiluvalmennusta. Suomalainen valmennusosaaminen on maailmanluokkaa ja on hienoa tiivistää yhteistyötä suomalaisen valmennuksen kanssa, Coach4Pron toimitusjohtaja Mikko Koskela kertoo.

Yhteistyö tulee näkymään laajasti molempien osapuolten viestinnässä ja markkinoinnissa. Myös toiminnallisia yhteistyön tapoja, kuten valmentajien koulutusta, tullaan kehittämään osana yhteistyötä.

Suomen Valmentajat ry on vuonna 1975 perustettu, nykyisin noin 4000 jäsenen yhdistys. Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien Suomessa toimivien valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio.

Coach4Pro Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2012 ja yrityksen kehittämä Coach4Pro-järjestelmä on ammattimaiseen urheiluvalmennukseen optimoitu digitaalinen palvelu, joka hyödyntää uutta langatonta tiedonsiirtoa, pilvipalveluita ja mobiiliteknologiaa. Coach4Pro-järjestelmään on integroitu Suunto Movescount, Garmin Connect ja Polar Flow-pilvet, jolloin valmentajat saavat eri palveluista kaiken harjoitteludatan yhteen paikkaan helpottaen heidän työtään huomattavasti. Coach4Pro-palvelu mahdollistaa eri urheilulajien harjoituskausien suunnittelun, tavoitteiden asetannan, harjoitustulosten tallennuksen, raportoinnin ja näihin liittyvän valmennusseurannan, yhdessä helppokäyttöisessä järjestelmässä.

Lisätietoja:

www.coach4pro.com