Digikahvit: Kehittävän toimintakulttuurin luominen nuorten valmennuksessa

22.4.2024

18.4.2024 järjestettiin Suomen Valmentajien ensimmäiset Digikahvit jäsenistölle. Alustajana toimi koripallossa poikien U20 maajoukkueen ja Jyväskylä Basketball Academyn päävalmentajana toimiva Mikko Tupamäki.

Reilu 20 vuoden valmentajakokemuksen omaava Tupamäki kuvasi Digikahveilla kehittävää toimintakulttuuria organisaation sekä ryhmän toiminnan kautta ja peilasi toimintaa myös yhteiskunnalliseen tilanteeseen. Tupamäen mukaan kehittyvän toimintakulttuurin luomisessa ensin tulee ymmärtää mitä kohti ollaan menossa ja mitä kehittyminen siinä tarkoittaa.

- Kun ajatellaan mitä tahansa toimintakulttuuria, organisaatiota tai joukkuetta, olisi tärkeää ymmärtää miksi olemme olemassa, mikä on meidän toimintamme tarkoitus ja tavoite, sanoo Tupamäki esityksessään.

Seuraavat Digikahvit järjestetään tiistaina 14.5. klo 9–10.30. Aiheena on menestyvän valmennustiimin rakentaminen ja aihetta alustamassa on Kaisa Arrateig. Arrateig on valmentanut joukkueensa Helsinki Rockettesin moninkertaiseksi arvokisamitalistiksi. Lisäksi hän toimii seurassaan Helsingin Taitoluisteluklubissa muun muassa muodostelmaluisten valmennustiimin mentorina.

Ensimmäisten Digikahvien tallenne on katsottavissa Jäsenhuoneessa.
Ilmoittaudu mukaan 14.5. Digikahveille tästä.