Eero Simojoki valmentajakoulutuksen asiantuntijaksi

22.2.2019

Suomen Valmentajien valmentajakoulutuksen asiantuntijaksi on valittu LitM Eero Simojoki, 46.

Simojoella on takana lähes 20 vuoden työura liikunta-alan erilaisissa tehtävissä sekä kokemusta eri lajien urheilijoiden valmennuksesta. Urheilujärjestökokemusten lisäksi hänellä on kaupallisen sektorin kokemusta koulutusten konseptoinnista, hallinnoinnista, organisoinnista sekä itse kouluttamisesta.

- Useiden hyvien hakijoiden joukosta päädyimme Simojokeen. Hänellä oli kaikkein laaja-alaisin tausta ajatellen nykyistä ja tulevaa koulutustoimintaamme. Sen lisäksi koimme, että hän tuo runsaasti uutta osaamista toimiston vahvuuteen. Hän vastasi kaikkein monipuolisemmin hakuilmoituksen vaateisiin, perustelee toiminnanjohtaja Sari Tuunainen valintaa.

- Simojoki on ollut jo pitkään Suomen Valmentajien jäsen ja sitä kautta hän tuntee hyvin yhdistyksen toimintaa. Hän vakuutti myös halullaan tehdä töitä yhdistyksen eteen. Hän on verkostoitunut osin jo yhdistyksen toiminnan piirissä ja lisäksi hänellä on mielenkiintoisia uusia verkostoja toiminnan ulkopuolelta, hän jatkaa.

Simojoki aloittaa työnsä Suomen Valmentajissa toukokuun alussa. Hän jatkaa Suomen valmentajien koulutustoiminnan kehittämistä koulutuspäällikkö Erik Piispan seuraajana, joka 13 vuoden työskentelyn jälkeen siirtyy yhdistyksestä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean palkkalistoille.

- Aloitan mielenkiinnolla ja innostuneena työt Suomen Valmentajissa. Pääsen näin aitiopaikalta kehittämään vielä lisää hyvällä tasolla olevaa koulutustoimintaa. Suomalaisen valmennuksen sekä yksittäisten valmentajien osaamisen kehittäminen eri tasoilla on yhteinen tehtävämme ja se luo pohjan tukea urheilijaa hänen polullaan – aina kohti kansainvälistä huippu-urheilua, tiivistää Simojoki ajatuksiaan tulevasta.

Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien Suomessa toimivien valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio. Osana rooliaan suomalaisessa urheilussa Suomen Valmentajat on aktiivinen valmentajien jatko- ja täydennyskouluttaja.