"En tule ikinä valmiiksi valmentajaksi"

13.5.2013

Espoon Oilersin valmennuspäällikkö Jari Nissinen on mukana Helsigissä meneillään olevassa Nuorten liiketaitoharjoittelu -koulutuspaketissa.

Jari Nissinen, valmennuspäällikkö Espoon Oilers

Jari aloitti salibandyn pelaajana 1989 ja siirtyi valmennukseen pelattuaan neljä vuotta.  Valmentajana hän toimi aluksi junioreille 2000 –luvun alkuun ja sitten liigatasolla eri seuroissa pääkaupunkiseudulla. Joissain hän oli päävalmentajana ja toisissa apuvalmentajana. 2000 –luvun puolivälissä  Jari palasi juniorivalmennuksen pariin.

”Suomen Valmentajien koulutuksiin on mukava tulla, tietää mitä saa. Kouluttajat ovat hyviä ja löydän itselleni aina jotain uutta. Valmentajana toimiminen ja valmentaminen koostuu erilaisista osa-alueista ja koulutuksiin osallistuminen auttaa aina peilaamaan omaa osaamistani. Koulutuksessa on vielä kivaa se, että pystyn huomaamaan, että kannatti taas olla utelias uutta kohtaan. Olen pyrkinyt viemään koulutuksissa oppimaani sekä muille valmentajille että valmennettavilleni. En tule ikinä valmiiksi valmentajaksi”, tuumaa Jari. Tällä hetkellä hän suorittaa Valmentajan Ammattitutkintoa.