Esittelyssä: Pesäpallovalmentajat PPV

24.3.2016

Vuonna 2010 perustetun yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki pesäpallon valmentajina ja pelinjohtajina toimivat sekä kaikki pesäpallovalmentamisesta kiinnostuneet.

Yhdistyksen tarkoituksena on pesäpallon valmentamisen, pelinjohtamisen, ohjaamisen sekä opettamisen edistäminen ja kehittäminen. PPV haluaa olla aktiivisesti mukana pesäpalloyhteisössä ja olla vaikuttamassa mm. Pesäpalloliiton valmennus- ja kehitysryhmässä. Tällä hetkellä PPV on mukana kehittämässä pesäpalloliitolle pelaaja-/testijärjestelmää, jossa testit, testausohjeet ja testattavien tulokset ovat hyödynnettävissä laajempaan analysointiin ja tietysti yksittäisen pelaajan kehittämiseen. ”Paljon on tekeillä, mutta ei vielä valmista, oikeaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa,” tarkentaa PPV:n puheenjohtaja Petri Kejonen.

Jäsenpalveluna PPV koordinoi valmentajien vapaakortit, valitsee jäsenistään palkittavan valmentajan ja tarjoaa valmentajille mielenkiintoista ja hyödyllistä materiaalia ppv.kuvat.fi sivujen kautta. Facebookin kautta pyrimme tavoittamaan laajemmin pesäpallovalmentajia.