Et ole yksin -verkkokoulutus myös englannin kielellä

21.9.2021

Väestöliiton Et ole yksin -verkkokoulutus on nyt suoritettavissa myös englanniksi. Koulutus tarjoaa valmentajille ja muille urheiluseuroissa toimiville välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan. Koulutuksessa käydään läpi aiheita, kuten henkinen ja fyysinen väkivalta ja kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, lastensuojelu ja itsemääräämisoikeutta vahvistava valmennus. Kurssi sisältää erilaisia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkkokurssi on kaikille avoin ja ilmainen. Kurssi on suunnattu erityisesti urheiluseurojen valmentajille, työntekijöille ja vapaaehtoisille. Verkkokoulutus kestää noin tunnin ja sen voi suorittaa osissa.

Suomen Valmentajat tekee yhteistyötä Et ole yksin -palvelun kanssa ja yksi konkreettinen yhteistyön muoto oli verkkokoulutuksen mahdollistaminen englannin kielellä. Suomen Valmentajien toiminnassa koulutusten tarjoaminen englannin kielellä on yksi esimerkki kulttuurisen ja kielellisen yhdenvertaisuuden edistämisestä.

Käännökset linkittyvät myös Erasmus+ rahoitteiseen Fair Coaching -hankkeeseen, jossa Suomen Valmentajat on partnerina mukana.

Siirry koulutukseen tästä!