Haetaan jäsenpalveluiden asiantuntijaa

16.2.2022

Etsimme jäsenpalveluiden asiantuntijaa osaksi tehokasta viisihenkistä henkilöstöämme.

Jäsenpalveluiden asiantuntija antaa kasvot yhdistyksen jäsenpalveluille. Hänen tehtäviinsä kuuluvat jäsenrekisterin pääkäyttäjän tehtävät ja tietosuojavastaavan toimet. Jäsenpalveluiden asiantuntija vastaa yhteyksistä jäseniin (henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenet) ja yhteistyössä toimiviin valmentajayhteisöihin. Hän organisoi jäsentapahtumia ja suunnittelee jäsenrekrytointia ja -markkinointia yhdessä muun henkilöstön ja luottamushenkilöiden kanssa. Jäsenpalveluiden asiantuntija osallistuu yhdistyksen taloushallintoon, esimerkiksi jäsen- ja koulutuslaskutuksiin. Tehtäväkuvauksen sisältö täsmennetään valittavan henkilön osaamisen pohjalta.

Uutena jäsenpalveluiden asiantuntijanamme pääset hyppäämään mukaan meneillään olevaan jäsenuudistukseen ja muutoinkin hyvässä kehitysvauhdissa olevaan ja laajasti arvostettuun toimintaan. Suomen Valmentajat yhdistyksenä tarjoaa monilajisen näköalapaikan suomalaiseen urheiluun ja urheiluvalmennukseen lasten ja nuorten liikunnasta ja urheilusta aina huippu-urheiluun saakka.

Olet etsimämme henkilö, jos:

- olet työotteeltasi täsmällinen, toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen
- olet avoin kaikille tehtäville, joita pienessä organisaatiossa tulee vastaan
- olet palvelualtis ja hyvä viestimään asioista
- olet hyvä tietoteknisissä taidoissa
- jäsenrekisterin tai vastaavan hallinta ja hyödyntäminen ovat sinulle tuttua
- ymmärrät taloushallinnon perusteet
- kykenet sekä omatoimiseen työskentelyyn että yhdessä tekemiseen
- viihdyt ihmisten keskuudessa tapahtumissa ja olet halukas verkostoitumaan
- seuraat mielelläsi urheilua
- tunnet suomalaista urheilu- ja yhdistystoimintaa.

Valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva koulutus- ja kokemustausta. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin osaaminen. Muu kielitaito, etenkin ruotsin kielen taito, on plussaa.

Tehtävä alkaa 1.5.2022 tai sovitusti. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva koeajan ollessa kuusi kuukautta. Työpaikka sijaitsee Sporttitalossa (Valimotie 10) Helsingin Pitäjämäessä. Töitä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työ sisältää jonkin verran myös matkatyötä ja ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti on hyvä olla.

Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2 800 - 3 200 euroa.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2022 sähköpostitse osoitteeseen sari.tuunainen(a)suomenvalmentajat.fi.

Suomen Valmentajat edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sari Tuunainen puhelimitse (p. 050 3282036) 17.2. klo 14-15, 22.2. klo 9-10, 1.3. klo 19-20 ja 3.3. klo 9-10.