Haetaan valmentajakoulutuksen asiantuntijaa

4.1.2019

Koulutuspäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme valmentajakoulutuksen asiantuntijaa osaksi tehokasta nelihenkistä henkilöstöämme.

Valmentajakoulutuksen asiantuntija antaa kasvot yhdistyksen koulutustoiminnalle. Hän suunnittelee, tuotteistaa, kehittää ja toteuttaa yhdistyksen jatko- ja täydennyskoulutustoimintaa sekä toimii yhdyshenkilönä lajiliittojen, urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten suuntaan liittyen koulutustoimintaan. Hän hallinnoi ja koordinoi kouluttajaverkostoa ja huolehtii kouluttajien perehdyttämisestä koulutusten toteuttamiseen ja yhdistyksen toimintaan. Kansallisen ja kansainvälisen valmennusosaamisen seuraaminen on tärkeä osa tehtävää.

Jos olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, tunnet suomalaisen urheilujärjestelmän, omaat kokemusta sekä valmentamisesta että kouluttamisesta ja innostusta niiden kehittämiseen, tunnet nykyaikaiset oppimisen edistämisen tavat, olet jo tunnettu valmentajien verkostoissa ja valmis sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, olet etsimämme henkilö.

Valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva valmennus- opetus- tai liikunta-alan koulutus. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin osaaminen. Muu kielitaito on plussaa.

Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sovitusti. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva koeajan ollessa kuusi kuukautta. Työpaikka sijaitsee Sporttitalossa (Valimotie 10) Helsingin Pitäjämäessä. Työ sisältää matkatyötä ja ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti vaaditaan. Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.tuunainen@suomenvalmentajat.fi.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sari Tuunainen puhelimitse (p. 050 3282036) perjantaisin 11., 18. ja 25.1. klo 9-10 ja maanantaisin 14., 21. ja 28.1. klo 18-19.

Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien suomalaisten ja Suomessa toimivien ulkomaalaisten valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio. Vuonna 1975 perustetulla yhdistyksellä on noin 4000 jäsentä. Suomen Valmentajat järjestää koulutuksia sekä itsenäisesti että yhteistyössä, yhteensä 60-70 koulutusta. Vuosittain koulutuksissa on osallistujia noin 1500-2000.