Ilmoittautuminen Nuorten Liiketaitoharjoittelu -koulutukseen käynnissä

14.2.2018

Mikäli toimit nuorten urheilijoiden valmentajana, kannattaa tulla hakemaan uusia ideoita valmennustyöhösi. Ilmoittautua voi joko koko pakettiin tai yksittäisiin osioihin.

Nuorten Liiketaitoharjoittelu on yksi vaihtoehtoinen malliohjelma nuoren urheilijan fyysis-motoristen perustaitojen kehittämiseksi. 

Nuorten Liiketaitoharjoitteluohjelmasta on tehty neljä kolmen tunnin koulutusta, jotka koostuvat tunnin teorialuennosta ja kahden tunnin käytännön harjoittelusta. Teorialuennolla käydään läpi liiketaitoharjoittelun ideologiaa ja perusteita, käytännön harjoituksessa harjoitellaan kouluttajien johdolla harjoitteita jokaisesta liiketaidosta.

Lue lisää Nuorten Liiketaitoharjoittelu -koulutuksesta TÄÄLTÄ!

ILMOITTAUTUMINEN KOKO PAKETTIIN TÄSTÄ!

ILMOITTAUTUMINEN YKSITTÄISIIN OSIOIHIN

6.3.2018

NUORTEN LIIKETAITOHARJOITTELU – perusteet
Koulutuksessa käydään läpi Liiketaitoharjoittelun teoriaa ja perusteita. Lisäksi opetellaan käytännössä perusharjoitteita kaikista kuudesta liiketaidosta.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

10.4.2018

NUORTEN LIIKETAITOHARJOITTELU OSA 2 – kehonhallinta, nopeus, voima
Liiketaitoharjoittelun jatko-osassa opetellaan perusharjoitteiden variointia. Fokuksena entistä parempi kehonhallinnan, nopeuden ja voiman huomioiminen
liiketaitoharjoitteita suorittaessa.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

8.5.2018

NUORTEN LIIKETAITOHARJOITTELU OSA 3 – kokonaisliike ja koordinaatio
Kolmannessa Liiketaitoharjoittelun osassa on keskeisenä osatekijän koordinaatio. Tavoitteena kehittää nuoren urheilijan kehon taitoa koordinoituun ja sujuvaan liikkeeseen paikasta A paikkaan B.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

29.5.2018

NUORTEN LIIKETAITOHARJOITTELU OSA 4 – yhdistelykyky ja moniulotteisuus
Nuorten Liiketaitoharjoittelun neljännessä osassa pääroolissa ovat erilaiset hypyt, loikat ja kinkat sekä heitot yhdistettynä perusliikemalleihin kuten juoksuun,
sivulaukkaan ja ristiaskellukseen.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!