Jorma Kemppaisesta Suomen Valmentajien puheenjohtaja

25.11.2016

Suomen Valmentajien syyskokous valitsi Jorma Kemppaisen yhdistyksen puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Kemppainen on toiminut yhdistyksen hallituksessa neljä vuotta ennen puheenjohtajavalintaansa. Arkityössään hän toimii Suomen Urheiluliiton valmennusjohtajana.

Jorma Kemppainen ja Kari Niemi-Nikkola

Kemppainen ottaa luottamustehtävän nöyränä vastaan. Yhtenä tärkeimmistä tulevien vuosien tehtävistä Kemppainen näkee muassa valmentajien arvostuksen kehittämisen.

- On hienoa päästä viemään eteenpäin valmentajien asioita nyt puheenjohtajan roolissa. Kanssani asioita vie eteenpäin vahva hallitus ja hyvä henkilöstö. Haluan nähdä kuinka paljon pystymme tekemään valmentajien hyväksi, niin ammattilaisten kuin myös kaikkien niiden vapaaehtoisvalmentajien, jotka eivät saa, eivätkä halua, latin latia korvausta työstään, kommentoi uusi puheenjohtaja odotuksiaan.

Kuusi vuotta Suomen Valmentajien puheenjohtajana toiminut Kari Niemi-Nikkola jättää tehtävän seuraajalleen hyvillä mielin.

- Yhdistys jää hyviin käsiin. Jorella on pitkä kokemus valmentamisesta ja työssään vastuullinen rooli valmentajien kollegana ja esimiehenä, myös suuren joukon vapaaehtoisvalmentajia. Suomen Valmentajien toiminta on taloudellisesti tasapainossa ja toiminnallisesti merkittävässä kehitysvaiheessa, joten uuden puheenjohtajan johtajakokemus tulee yhdistyksessä hyvään käyttöön, kuvaili väistyvä puheenjohtaja seuraajaansa.

Hallituksessa erovuoroisista uuden kaksivuotiskauden jatkavat syyskokouksen päätöksellä Pekka Rindell ja Kirsi Hämäläinen. Uusina hallitukseen valittiin Juha Dahlström ja Anu Nieminen. Toista vuottaan hallituksessa jatkavat Saara Niemi, Antti Paananen ja Pulmu Puonti.

Hallituksen toimikausi vaihtuu vuoden vaihteessa.

Suomen Valmentajien syyskokous pidettiin Lahdessa osana Urheilun Superviikonloppua.

Liitteet

  • DSC_5941.JPG (9.0 MB)

    Kuva Jorma Kemppaisesta ja Kari Niemi-Nikkolasta. Kuva on julkaisuvapaa tämän tiedotteen uutisoinnissa.