Meidän urheilu -kehitysprosessi tehdään yhdessä

17.3.2022

Jokaisella urheilun parissa toimivalla valmentajalla on mahdollisuus vaikuttaa Meidän urheilu -kehitysprosessin etenemiseen, sisältöön ja tapaan toimia. Valmennuskulttuuriin muutoksen vauhdittamiseen haluamme mukaan kaikki urheilun toimijat. Tavoitteena ensimmäisen vuoden aikana onkin osallistaa prosessiin mahdollisimman paljon ihmisiä urheilun parista, jotta pystymme kehittämään yhteistä ymmärrystä ja luomaan positiivista ja rakentavaa keskustelua suomalaisesta valmennuskulttuurista.

Meidän urheilu -kehitysprosessin tavoitteena on vauhdittaa käynnissä olevaa valmennuskulttuurin muutosta kohti urheilijalähtöistä valmennusta. Yhdessä rakennettu ajatus suomalaisesta valmennuskulttuurista, hyvästä valmentamisesta ja urheilijalähtöisestä toimintatavasta sekä sen saaminen käytännöiksi valmennuksen arjessa, on tulevaisuudessa suomalaisen urheilun kilpailuetu niin huippu-urheilussa kuin yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Kevään 2022 aikana Meidän urheilu -teemalla kierretään olemassa olevissa tapahtumissa ympäri Suomea kohtaamassa urheilun parissa toimivia valmentajia, valmennuspäälliköitä, urheilujohtajia, urheilijoita sekä muita toimijoita. Tapaamisia järjestetään myös etänä. Suomen Valmentajien jäsenille järjestetään avoimia etätapaamisia kesäkuussa. Lisäksi Meidän urheilu saa oman tunnistettavan ilmeensä, nettisivut ja sosiaalisen median kanavat.

Olethan mukana osallistumassa, seuraamassa ja tukemassa Meidän urheilu -kehitysprosessia!