Ratsastuksen valmentajat järjestäytyivät HIHS ssa

27.10.2014

Torstaina 23.10.2014 perustettiin Equestrian Trainers Finland. Suomen Valmentajat ry ja Equestrian Trainers Finland allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, joka tuo kaikille yhdistyksen jäsenille myös Suomen Valmentajien jäsenedut.

Sopimuksen allekirjoittivat Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Kristiina Danskanen ja Equestrian Trainers Finlandin puheenjohtaja Anu Korppoo.
Ensimmäinen hallitus. Ylärivi vas. Teppo Hakala, Terttu Sillantie, Tiina Tarkkala ja Aki Ylänne. Alarivi vas. Janne Bergh, Anu Korppoo ja Annika Schulman. Puuttuvat Tom Gordin, Raija Jensen ja Kiki Nyberg.

HIHS:n (Helsinki International Horse Show) yhteydessä järjestettyyn perustamiskokoukseen oli saapunut noin 60 ratsastusvalmentajaa. Paikalla oli edustettuina kaikkien lajien valmentajia ja tunnelma oli erittäin innostunut. Hankkeen alulle panijoiden mukaan järjestäytyminen on saanut kentällä hyvän vastaanoton.

- Tausta yhdistyksen perustamiselle on ollut se, että osallistuessamme Jannen (Bergh) kanssa huippu-urheilun työryhmään huomasimme, että syntyi tarve huippu-urheilun kehittymisen takaamiseksi myös valmentajien jatkuva kehittyminen. Yhdistyksen kautta tavoitteemme on saada valmentajat sitoutumaan jatkuvaan kouluttautumiseen ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, sanoo yhdistyksen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittu Anu Korppoo.

- Toivomme, että tämän yhdistyksen kautta saamme kaikkien valmentajien ideat ja äänen esiin. Uskomme siihen, että kehittämällä yhdessä koulutuksia, jotka kehittävät sekä valmentajia että huippu-urheilua, on ratkaisevan tärkeää kilpa-ratsastajan polulla.

Puheenjohtaja Anu Korppoon lisäksi hallitukseen tulivat valituiksi Janne Bergh, Annika Schulman, Teppo Hakala, Terttu Sillantie, Tiina Tarkkala, Aki Ylänne, Tom Gordin, Kiki Nyberg ja Raija Jensen. Varajäseniksi valittiin Riitta Holopainen, Mari Väyrynen-Kunnas ja Minna Lindström.