Sanna Erdoğan tekee jäsenscouttausta

21.5.2021

Suomen Valmentajat ja Suomen Ammattivalmentajat SAVAL jatkavat vuosi sitten aloitettua jäsenscouttitoimintaa. Se tarkoittaa, että yhdistysten nimeämä henkilö ottaa yhteyttä luvan antaneisiin potentiaalisiin jäseniin ja esittelee heille valmentajayhdistysten toimintaa. Urheilutermein puhutaan jäsenscoutista, jossa roolissa Suomen Valmentajien monivuotinen hanketyöntekijä Sanna Erdoğan toimii uutena henkilönä touko-kesäkuun aikana.

Sanna Erdoğan on tuttu monessa lajissa valmentajakouluttajana ja valmentajakoulutuksen kehittäjänä. Hän toimii itsekin valmentajana nyrkkeilyssä. Suomen Valmentajissa Erdoğan on tehnyt tuntitöitä Ulkomaalaistaustaisten URVA - ja Valmentaa kuin nainen kamppailulajeissa -hankkeissa sekä keikkaluontoisesti muutakin koulutusta. Tämän vuoden syksyllä hän siirtyy tohtoriopiskelijaksi Lapin yliopistoon.

- Olen itse ollut Suomen Valmentajien ja Suomen Ammattivalmentajien jäsen jo vuosia. Erityisesti koulutustarjonta ja vertaistuki muilta valmentajilta eri tapahtumissa ovat parhaita puolia jäsenyydessä. Koulutussuunnittelijana ja kouluttajana olen huomannut vuosien saatossa, miten tärkeää on jatkuva kehittyminen valmentajana. On hienoa, jos jatkossa saadaan lisää valmentajia mukaan kehittämään itseään ja toimimaan yhdessä hyvän valmennuksen arvojen mukaisesti, kuvailee Erdoğan