Sopimus päivitetty Santasportin kanssa

18.12.2020

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset kaikkiaan kahdeksan eri urheiluopiston kanssa. Viimeisimpänä on päivitetty sopimus Santasport Lapin Urheiluopiston kanssa. Sopimus sisältää muiden opistosopimusten tapaan kirjauksia koulutus-, viestintä- ja markkinointiyhteistyöstä.

- Suomen Valmentajat on valtakunnallinen yhdistys ja siihen liittyen sopimus Santasportin kanssa on erittäin merkittävä. Tarkoitus on lisätä yhteisiä toimenpiteitä Santasportin kanssa ja sitä kautta näkyä aiempaa enemmän Rovaniemellä, toteaa Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

- Yhteistyö Suomen Valmentajien kanssa on meille varsin luonnollista, olemmehan vahva koulutus- ja valmennuskokonaisuus täällä pohjoisessa Suomessa. Pyrimme myös yhdessä kehittämään omaa palveluamme valmentajien käytännön työn ja osaamisen kehittämisen tueksi tulevaisuudessa. Toivotamme kaikki Suomen Valmentajien jäsenet tervetulleiksi Santaportille niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä, kommentoi Santasportin toimitusjohtaja Mika Kulmala.

Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla urheiluopistolla.

Kaikki ohjeet ja koodit jäsenalennuksien lunastamiseen löytyvät Jäsenhuoneesta.

Lisätietoa yhteistyöyrityksistä löydät täältä