SportFocus jatkaa koulutuskumppanina

18.5.2018

Suomen Valmentajat ja SportFocus Oy allekirjoittivat sopimuksen yhteistyön jatkosta ulottuen vuoden 2020 loppuun. Yhteistyön myötä SportFocuksen kouluttajat vetävät Suomen Valmentajien psyykkisen valmennuksen koulutuksia yhdessä sovituilla aihealueilla.

- Suomen Valmentajat valmentajien jatko- ja täydennyskoulutustahona haluaa viedä psyykkisen valmennuksen osaamista kentälle. Tässä kohtaa intressimme kohtaavat SportFocuksen kanssa ja olenkin hyvin iloinen kumppanuudestamme sekä siihen liittyvistä uusista suunnitelmista, toteaa Suomen Valmentajien koulutustoiminnasta vastaava kehityspäällikkö Erik Piispa.

Psyykkisen valmennuksen koulutusten kohderyhmänä on Suomen Valmentajien henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenet, joten niitä järjestetään sekä avoimina että tilausperiaatteella. Koulutusaiheiksi sopimuksen solmimishetkellä sovittiin Keskittyminen, Motivaatio ja tavoitteenasettelu, Tunteet ja ajattelu, Itseluottamus ja Kilpaileminen.

- Olemme innostuneita tulevasta aktiivisesta yhteistyöstä Suomen Valmentajien kanssa, kertoo SportFocus Oy:n asiantuntija, sertifioitu urheilupsykologi Paula Arajärvi.

- Seurakenttä on meille tärkeä kohde. Siellä psyykkisen valmennuksen aiheet osaltaan ovat luomassa motivoivia, laadukkaita ja turvallisia harjoitusympäristöjä urheilussa mukana oleville lapsille, nuorille ja aikuisille. Edellä mainitut koulutusaiheet toteutetaan kaikki innostavasti ja käytännönläheisesti lajin äärellä, hyvin valmisteltujen kokonaisuuksien ja materiaalien kera. Koulutuksiin osallistuvien on näin helppoa jatkaa tekemistä myös koulutuksen jälkeen, hän jatkaa.

Koulutusyhteistyön lisäksi SportFocus näkyy Suomen Valmentajien viestinnässä ja markkinoinnissa.