Squashvalmentajat mukaan Suomen Valmentajiin

18.12.2020

Suomen Squashvalmentajien vuonna 2020 perustettu valmentajaryhmä on liittynyt monien muiden lajien valmentajaryhmien tavoin Suomen Valmentajiin. Valmentajaryhmä toimii läheisessä yhteistyössä Squashliiton kanssa ja yhteyshenkilönä on liiton nuorisopäällikkö Tomi Niinimäki.

- Suomen Squashvalmentajien toiminnan tarkoituksena on kerätä saman rekisterin ja katon alle Suomessa squashvalmennusta harjoittavat valmentajat seuraohjaajista aina maajoukkuevalmentajiin. Tämän jäsenistön osaamista, etuja ja arvostusta halutaan nostaa ja kehittää. Ryhmässä on tarkoitus jakaa tietotaitoa ja toimia tarvittaessa myös vertaistukena – tähän työhön olet tervetullut mukaan. Yhteistyö Suomen Valmentajien kanssa antaa tähän tehtävään parhaan mahdollisen lähtökohdan, kuvaa Niinimäki lahiyhteisön tarkoitusta.

Mikäli olet jo Suomen Valmentajien jäsen ja haluat siirtyä squashvalmentajien ryhmään, ilmoita siitä laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@suomenvalmentajat.fi 31.12.2020 mennessä.  Maksamalla vuotuisen jäsenmaksun 59 euroa on jäsenenä sekä Suomen Squashvalmentajissa että Suomen Valmentajissa.

Suomen Squashvalmentajat on 31. valmentajayhteisö Suomen Valmentajien toiminnassa.